Merken
 1. (20)
Huidtype
 1. (1)
 2. (4)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (5)
 7. (1)
Levertijd
 1. (20)
Stoffen
 1. (6)
 2. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Darphin Serum

(20 artikelen)
Bekijk alles
Darphin Serum (20 artikelen)
Bekijk alles

Darphin Serum

Darphin is een merk met plantaardige huidverzorging. De Parijse Pierre Draphin heeft het merk in 1958 opgericht. Een optimale verzorging van de huid is erg belangrijk. Daar weet Draphin alles van.

Keuze uit Darphin Serum

Voor het verminderen van lijntjes en rimpels in het gezicht is de Darphin Predermine Wrinkle Correction Serum een heel goed product! Deze serum verbetert de productie van collageen en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Hierdoor wordt de huid strakker en steviger.

Om de huid te matteren en in balans te krijgen is de Darphin Skin Mat Regulating Serum een heel fijn product. Speciaal gemaakt voor de glimmende, vette huid met grove poriën. Werkt ook erg goed bij onzuiverheden, oneffenheden en comedonen. De serum zorgt voor het kalmeren van de huid en vermindering van talgproductie. 

Een hele goede anti-verouderingsbehandeling is de Darphin Stimulskin Plus Lifting Serum. Het product zorgt voor het vernieuwen, verjongen en herstellen van de huid. Lijntjes en rimpels worden veel minder dankzij deze behandeling voor een rijpere huid die een liftend effect heeft.

Voor voeding, elasticiteit en uitstraling van de huid is er de Darphin Exquisage Serum. De CelluVie Complex stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor de huid stralend en fris aanvoelt.

Darphin Serum bestellen

Zorg voor een prachtige en een stralende huid met de Darphin Serum. Voor iedere huidtype is er wat wils. Bestel de Darphin producten vandaag nog snel en gemakkelijk in onze webshop JohnBeerens.com. Komt u er niet uit wat betreft de keuze of misschien wilt u meer weten over de serums? Neem gerust contact op met onze beautylijn. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].