Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Soort plaat
  1. (1)
Borstel soort
  1. (1)
Diffuser
  1. (1)
Aantal warmtestanden
  1. (1)
Digitaal
  1. (1)
Temperatuur
  1. (1)
Kleuren
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Delany

(1 artikel)
Bekijk alles
Delany (1 artikel)
Bekijk alles

Delany

Delany is een van de bekende merken onder de beautyexperts. Delany staat bekend om verschillende beautyproducten en stylingtools. Het Duitse merk heeft een grote naamsbekendheid in Duitsland en is nu klaar om de internationale markt te betreden. Bij JohnBeerens.com kan u daarom ook exclusief producten uit het assortiment van Delany vinden.

Delany producten

Één van de bekendste producten van Delany is de Dealny Hair Styler. Met deze stylingtool kan men de haren eenvoudig in model brengen. De Hair styler bevat namelijk de nieuwst ionentechnologie waardoor het haar minder statisch wordt en een prachtige glans krijgt. De borstel heeft tevens een automatisch draaiende borstelkop maar kan ook zelf worden bediend.

Bestel online

Wilt u genieten van prachtig glanzend haar? Bestel dan vandaag nog bij JohnBeerens.com uw favoriete producten van Delany. Bij JohnBeerens.com kan u al uw favoriete producten van Delany eenvoudig en veilig bestellen. Indien u meer informatie wenst over de producten van Delany, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare. Telefonisch is onze beautycare te bereiken op: + 31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]