Diva

  • Volledig assortiment
  • Authorized Diva verkooppunt
  • Voor 22.00 besteld morgen in huis

Diva

Diva Professional Styling is een Engels familiebedrijf dat zich bevindt in het hartje van Londen. Diva staat vooral bekend om zijn stylingtools. Deze tools zijn in het bezit van de nieuwste technologie en een luxueus design. Menig aantal kappers heeft al met de producten van Diva gewerkt en zijn er ook enorm enthousiast over. Daarom is het ook niet verrassend dat Diva al vaak genomineerd is voor zijn goede stylingtools en al verschillende prijzen heeft gewonnen. Diva is een merk dat probeert in te spelen op de laatste trends. Wanneer er een nieuwe trend is op het gebied van haarstyling, zal Diva ervoor zorgen dat zij een stylingtool hebben waarmee deze look kan worden gecreëerd. Omdat Diva dus een echt topmerk is voor een ieder die graag geniet van de perfecte uitstraling, heeft JohnBeerens.com meer dan 20 producten van het merk opgenomen in het assortiment.

De formule achter de stylingtools

Om ervoor te zorgen dat u de mooiste kapsels kan creëren, bevatten de stylingtools een speciale formule. Deze formule bevat de laatste nieuwe technologie op het gebied van stylingtools. Het gaat namelijk om een ‘warmte-boost’. Deze ‘warmte-boost’ wordt geactiveerd zodra de stylingtool merkt dat het de tool in gebruik wordt genomen. Dan wordt de temperatuur verhoogd zodat men binnen enkele seconden de haren perfect in model kan brengen.

De producten van Diva bij JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens.com kan u meer dan 20 stylingtools van Diva Professional Styling vinden. Zo zijn er verschillende haardrogers, krultangen, stijltangen, tondeuses, rollers en haarborstels. Omdat niet iedereen eenzelfde haartype heeft, is er voor ieder haartype een gepaste stylingtool. Zo kan u altijd de mooiste kapsels creëren met de stylingtools van Diva Professional Styling. De productenvan Diva zijn op te delen in verschillende productlijnen:

Diva online bestellen

Bij JohnBeerens.com kan u al uw favoriete producten van Diva online bestellen. Op een eenvoudige en veilige manier kan u op ieder moment uw favoriete beautyproducten aanschaffen. Wanneer het product op voorraad is en het wordt voor 22:00 uur besteld, dan kan u de volgende dag al uw producten in gebruik nemen. Indien u meer informatie wenst over de producten van Diva, kan u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag