We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Diva Chromatix

Diva Professional Styling is een van de bekende merken op het gebied van haarstyling. Zo staan ze al een langere tijd bekend om hun professionele stylingtools zoals: krultangen, föhns en stijltangen. Diva gebruikt de nieuwste technologie in combinatie met een modern design wat zorgt voor een hoge kwaliteit aan producten. Sinds kort hebben zij Diva Chromatix geïntroduceerd. Diva Chromatix is een scala aan hoge kwaliteitsproducten die verkrijgbaar zijn in verschillende leuke kleuren zoals wit, roze en zwart.

Diva Chromatix stijltangen

Één van de stylingtools uit de Diva Chromatix lijn, zijn stijltangen. Zo is er de Diva Professional Stijltang Chromatix Intelligent Digital Raspberry Crush. Deze stijltang heeft keramische platen die argan olie bevatten waardoor het haar optimaal wordt verzorgd tijdens het stylen. De stijltang is digitaal instelbaar en kan worden gebruikt om zowel stijl haar als krullen te creëren. Tevens is deze stijltang bij JohnBeerens.com verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Diva Chromatix föhns

De föhns van de Diva Chromatix lijn zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn in het bezit van de nieuwste technologie, de Ionic Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt gedroogd en dat het glanzend en pluisvrij is. De föhns zijn licht en hebben 4 verschillende warmtestanden. Hierdoor is het uitermate geschikt voor ieder haartype.

Bestel Diva Chromatix online

Wilt u ook graag genieten van prachtig verzorgd en gezond haar? Bestel dan vandaag nog uw favoriete stylingtool van Diva Chromatix. Bij JohnBeerens.com kan u altijd eenvoudig en veilig uw favoriete beautyproducten en stylingtools bestellen. Indien u vragen heeft over de producten van Diva Chromatix, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare. Zij zijn bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 en via beautycare@johnbeerens.com.

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag