1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 50% Korting Diva Professional Stijltang Genesis Digital
  Normale prijs € 199,95 Speciale prijs € 99,-
  • In 18 sec. op temperatuur
  • Digitaal instelbaar van 110 °C tot 230 °C
  • Digitaal instelbaar per 5 graden
  • Digitaal instelbaar d.m.v. touchslider
  • Krullen mogelijk door de beweegbare platen
  • MAK Technologie: Macadamia olie, Argan olie, Keratine
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Diva Genesis

Diva Professional Styling is een koploper op het gebied van haarstyling. Al een langere tijd staan ze bekend om hun professionele stylingtools zoals: föhns, stijltangen en krultangen. Het geheim achter de producten van Diva, is de technologie die ze gebruiken. Voor de stylingtools wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. Diva Genesis is een onderdeel van de Diva Professional Styling. Deze luxelijn ziet er niet alleen prachtig uit maar levert ook prachtige resultaten.

Producten van Diva Genesis

Volgens de beautyexperts is Diva Professional Stijltang Genesis Digital dé stylingtool van dit moment. De prachtige stijltang is in het bezit van keramische platen die verschillende oliën bevatten. Dit noemt men de MAK Technology. Dat wil zeggen dat de keramische platen Macadamia olie, Argan olie en Keratine bevatten. Hierdoor wordt het haar niet alleen perfect in model gebracht, maar wordt het ook optimaal verzorgd. De keramische platen bewegen ook mee. Dat betekent dat het ook mogelijk is om prachtige krullen te creëren. De stijltang is digitaal instelbaar en bereikt binnen 18 seconden de hoogste temperatuur. Kortom, de perfecte stylingtool om uw haar te stylen en te verzorgen.

Diva Genesis online bestellen

Wilt u ook graag genieten van prachtig, verzorgd en gezond haar? Bestel dan de Diva Professional Stijltang Genesis Digital vandaag nog bij JohnBeerens.com. Alle producten die op voorraad zijn en voor 22:00 uur worden besteld, worden de volgende dag aan huis geleverd. Zo kan u binnen een mum van tijd de look creëren die u altijd al wilde hebben. Indien u meer vragen heeft over Diva Genesis, neem dan contact op met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag