1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Diva Pro Cutting Edge 5 in 1 Trimmer
  Van € 77,95 nu voor € 58,46
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Lange levensduur
  • Optimale hygiëne
  • Verschillende opzetstukken
  • Stille motor
  • Oplaadbare batterij
  • Incl. standaard
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Diva Tondeuses

Diva Professional Styling is één van de bekendste merken op het gebied van haarstyling en stylingtools. Door moderne en nieuwe technologie te combineren met stylingtools, is Diva enorm populair geworden. Het assortiment bestaat dan ook uit verschillende stijltangen, krultangen, rollers, borstels en tondeuses. Om zowel de man als de vrouw te voorzien van de perfecte styling, heeft Diva Professional Styling verschillende tondeuses op de markt gebracht.

Het assortiment

Diva Professional Styling heeft verschillende tondeuses ontwikkeld die te vinden zijn bij JohnBeerens.com. Zo is er de Diva Professional Styling Cutting Edge Professional Cordless Clipper, een draadloze tondeuse met een lange levensduur. Deze tondeuse is licht van gewicht, geschikt voor alle haartypes en is in te stellen op twee snelheden. De tondeuse heeft verschillende opzetstukken en kan twee uur draadloos worden gebruikt. Ideaal om mee te nemen op vakantie!

Trimmer en tondeuse

Bent u op zoek naar een alles in één tondeuse? Dan is de Diva Professional Cutting Edge Professional 5 in 1 Trimmer het product bij uitstek. Deze tondeuse kan zowel dienen als trimmer en is geschikt voor de baard, het haar, de neus en de oren. De trimmer beschikt over verschillende kopstukken en heeft vier instelbare standen. De batterij is oplaadbaar en uitermate geschikt voor algehele verwijdering van het haar.

Een perfect en precies resultaat

Voor een perfect en precies resultaat, is de Diva Professional Styling Cutting Edge Titanium & Ceramic Clipper de ultieme tondeuse. De clipper is namelijk draadloos en heeft vier verstelbare standen. Daarnaast smeert de clipper olie op de huid waardoor er een beter resultaat kan worden behaalt. Als kers op de taart, heeft de tondeuse ook een schoonmaakborsteltje en beschikt het over een digitaal LED scherm.

Bestel online bij JohnBeerens.com

Heeft u altijd al willen genieten van de perfecte uitstraling? Dan is een geschikte tondeuse de tool bij uitstek. Met behulp van een goede tondeuse kan men worden voorzien van een feilloze en perfecte uitstraling. Indien u meer informatie wenst over de tondeuses van Diva Professional Styling, kan u altijd contact opnemen met onze Beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje