Merken
  1. (14)
Huidtype
  1. (1)
Haartype
  1. (5)
  2. (3)
  3. (4)
Levertijd
  1. (14)
Stoffen
  1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Doop

Doop

(14 artikelen)
Bekijk alles
Doop (14 artikelen)
Bekijk alles

Doop

De ambitie van Doop is om een nonchalante look te creëren die de hele dag te restylen is. Doop heeft aan ieder kapsel en aan iedere styl gedacht. De stylingproducten van Doop zijn niet vet waardoor het makkelijk uit te wassen is en er dus snel veranderd kan worden van de verschillende Doop styling producten!

Style youre hair!

Doop vind het erg belangrijk dat iedereen zijn eigen style kan creëren in het haar. Voor half lang tot lang haar heeft Doop vier geweldige styling producten die ervoor zorgen dat het haar de gehele dag in model blijft! Doop Player Molding, Fibre gum, the sinner en the ruler pasta. Deze stylingproducten geven het haar een echte boost en laten een mooie glans achter.

Curl it!

Om gekruld haar in bedwang te houden is een goed stylingproduct toch wel erg fijn. Doop heeft voor gekruld haar de beste producten op een rijtje gezet zodat de krullen nòg beter tot zijn recht komen en een nog betere fixatie krijgen! The catcher, the seeker en the saviour smoothing cream serum zijn de perfecte stylingproducten voor krullend haar. Deze producten zorgen ervoor dat het haar pluisvrij wordt en blijft, de krullen worden geactiveerd en verstevigd.

Beauty for u

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om de beste service te verlenen. Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven over het best passend product van Doop! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.