Categorie navigatie:

Dr. Van der Hoog dagcrèmes

Uw huid komt dagelijks in contact met negatieve, schadelijke invloeden van buitenaf zoals zonnestraling en onzuiverheden in de lucht. Dit kan schade zoals uitdroging van de huid veroorzaken en daarom is het belangrijk om uw huid goed te beschermen gedurende de dag. Met de Dr. van der Hoog dagcrèmes geeft u uw huid de optimale dagelijkse voeding en hydratatie en zorgt u ervoor dat het huid goed hersteld en er elke dag fris en gezond uitziet. Door de hydraterende functie van deze dagcrèmes voorkomt u ook rimpels die vaak veroorzaakt worden door een gebrek aan vocht.

Een dorstlesser voor de huid

Er zijn veel verschillende soorten huidtypes, en ieder huidtype heeft een goede, passende dagcrème nodig die de huid op de juiste manier behandelt. Voor de normale tot gemengde huid is er de Hydro Active dagcrème en de Hydro Active fluïde die snel intrekken en uw huid een heerlijke hydratatieboost geven. Vitamine E beschermt uw huid tegen veroudering en de natuurlijke Cactusextract en Kalpariane voorkomen uitdroging en behouden het natuurlijke evenwicht van de huid.

Verzorging zonder prikkels of jeuk

Indien u gevoelige huid heeft, kan het lastig zijn om het juiste product te vinden die ook fijn op de huid voelt. De Dr. van der Hoog Hypo Sensitive Dagcrème is ontwikkeld voor de overgevoelige huid. Deze verzorgende dagcrème bevat geen parabenen, alcohol, kleurstoffen, parfum of minerale oliën die bij sommigen de huid kunnen irriteren of allergische reacties opwekken. Hydraterend en snel intrekkend, deze crème laat ook geen vettig laagje achter op de huid. Ook voor de gevoelige huid waarbij de eerste tekenen van veroudering zich vertonen is er een passend crème bij het assortiment. De Dr. van der Hoog Hypo Sensitive Anti-Aging dagcrème is ook vrij van parabenen, kleurstoffen, parfum en minerale oliën en geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit.

Veilig online Dr. Van der Hoog bestellen

Dr. van der Hoog dagcrèmes zijn de oplossing als u een vitale, stralende huid wilt die tegen schadelijke invloeden kan. Bestel de Dr. van der Hoog dagcrèmes voor verschillende huidtypes veilig en eenvoudig bij JohnBeerens.com. Vraagt u zich af of de Dr. van der Hoog dagcrèmes ook bij u passen of heeft u andere vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].