Categorie navigatie:

Dr. van der Hoog Kant en Klaar Maskers

Dr. van der Hoog is gespecialiseerd op het gebied van maskers en heeft daarom ook vele verschillende varianten ontwikkeld. Een masker is vaak gezien als pure luxe maar is echter iets dat elke vrouw aan haar wekelijkse beautyroutine zou moeten toevoegen om de huid een welverdiende beauty boost te geven. Met de Dr. van der Hoog Kant en Klaar maskers geeft u uw huid nieuwe energie. Deze maskers zijn direct klaar voor gebruik en snel en gemakkelijk om aan te brengen. Zo bent u altijd maar een kwartiertje weg van de heerlijke zachte huid die deze zen moment met zich meebrengt.

Revitaliserend voor ieder huidtype

De Dr. van der Hoog Kant en Klaar maskers werken revitaliserend en reinigend. In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er maskers te vinden voor ieder huidtype. Met heerlijke geuren en verrukkelijke texturen zijn deze maskers met namen als Refreshing Raspberry en Healing Honey een dosis weldoende luxe voor de huid. Elk Dr. van der Hoog Kant en Klaar masker werkt als een ware oppepper voor de huid door de bloedcirculatie in het gezicht te stimuleren en heeft bovendien een verschillend effect op de huid. Of u nou uw poriën minder zichtbaar wilt maken of uw droge huid wat extra hydratering wilt aanbieden, er is altijd een passend masker in het assortiment te vinden. En voor de chocoholics raden wij natuurlijk de Charming Chocolate aan, een echt feel good masker op basis van cacaoboter dat de huid revitaliseert en uiteraard super lekker ruikt!

Puur verwennerij snel en gemakkelijk

Deze maskers zijn echt een must-have voor een gezellige meidenavond of een wellnessdag thuis en zijn daarnaast ook handig als de huid gewoon een snel oppeppertje nodig heeft om weer vitaliteit uit te stralen. Iedereen verdient om zich verwend te voelen en met deze weldadige kant en klaar maskers is dat niet alleen maar mogelijk maar ook gemakkelijk! Geniet van uw moment voor zichzelf en steek een ontspannend geurkaarsje aan en kruip in een heerlijk warm bad voor een complete ervaring.

Dr. Van der Hoog veilig online bestellen

Voor een frisse, diepgereinigde huid die heerlijk zacht aanvoelt bent u bij de Dr. van der Hoog Kant en Klaar maskers aan het juiste adres. Maak een masker een wekelijks ritueel en geniet van de zichtbare effecten! Vraagt u zich af welk masker het beste bij uw huidtype past of heeft u andere vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.