Merken
 1. (9)
Haartype
 1. (1)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (7)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (5)
Levertijd
 1. (7)
 2. (2)
Stoffen
 1. (2)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (1)
Populair
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

DS Laboratories Haar- en Hoofdhuid Verzorging

(9 artikelen)
Bekijk alles
DS Laboratories Haar- en Hoofdhuid Verzorging (9 artikelen)
Bekijk alles

DS Laboratories Haar- en Hoofdhuidverzorging

DS Laboratories haar- en hoofdhuidverzorging richt zich specifiek op het verzorgen van dunner wordend haar of haarverlies. De producten van DS Laboratories zijn geschikt voor de man en vrouw en zorgen ervoor dat de hoofdhuid op een verzorgende manier gezond wordt. De haargroei middelen van DS Laboratories geven het haar weer een prachtige bos met een subtiele, gezonde glans.

Gezond en levendig haar

Om het haar gezond en levendig te houden is het gebruik van de DS Laboratories shampoos en serums echt aan aanrader. Door deze fijne producten worden alle haarproblemen opgelost; van een jeukende hoofdhuid en vettig/ geurend haar tot aan haarverlies. Doordat de producten flexibele zijn en geschikt zijn voor man en vrouw is het erg handig om het juiste product te kiezen!

Veilig online DS Laboratories bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de haar producten van DS Laboratories? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.