Earth·Line

Earth·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Deze gecertificeerde, natuurlijke huidverzorginglijn samen met zijn zusterlijn Sea·Line zijn op de markt gebracht door Original Cosmetics, een Nederlandse onderneming die alleen maar pure, biologische ingrediënten in zijn producten gebruikt. Alle producten zijn vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Daarboven zijn ze dierproefvrij en getest op allergieën. Dit maakt de producten geschikt en veilig voor elk huidtype. Earth·Line bevat ook speciale producten voor de behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadiging en voor huidtypes die speciale aandacht nodig hebben, zoals de droge huid, de gevoelige huid, de geïrriteerde huid en de rosaceahuid. Als u last heeft van een huidconditie zoals acne, eczeem of psoriasis of als uw huid droog, schilferig of vettig is, biedt de Sea·Line lijn therapeutische producten aan voor het verzorgen van deze huidtypes. Alle Earth·Line & Sea·Line producten zijn samengesteld om gecombineerd te kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een reiniger van Earth·Line en een crème van Sea·Line gebruiken en van het optimale effect genieten.

Natuurlijke kracht van vitamine E

Earth·Line gebruikt alleen maar de puurste, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit natuur. De producten zijn gebaseerd op planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen. De producten zijn rijk in vitamine E, een essentiële huidvitamine die een versterkend en ondersteunend effect heeft. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een sneller herstel van de huid en daarom is het niet te missen in een huidverzorgingsproduct.

Een heerlijke geur zonder allergenen

De geur van de Earth·Line producten is uiteraard ook 100% natuurlijk en bevordert het welzijn van lichaam en geest. Zorgvuldig samengesteld om zintuigen te prikkelen en om energie te geven, deze geur is het absoluut beste dat Moeder Natuur heeft te bieden. Geuren zoals lavendel, ylang-ylang, sinaasappel, bergamot en vanille die in deze heerlijke compositie zijn gebruikt, zijn gewonnen uit blaadjes, bloemen, stengels en wortels. De etherische oliën geven zowel een lichte en koele als een warme en zachte geurbeleving die het effect van het product ondersteunt en uw hele lichaam in balans brengt. Deze lijn is dus echt een compleet body & mind experience!

Earth·Line producten veilig online bestellen

Hoe mooier de huid, hoe mooier uw uitstraling! Met de natuurlijke producten van Earth·Line krijgt u een prachtige, gezonde huid zonder schadelijke of synthetische ingrediënten. Bij JohnBeerens.com bieden wij een breed assortiment van Earth·Line producten aan om dit eenvoudig te maken. Weet u niet welke producten het beste bij uw huidtype past of heeft u andere vragen over de Earth·Line producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].