Earth·Line Age Control

De huid waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn, heeft speciale aandacht nodig. De producten uit de Earth·Line Age Control lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de 50+ huid die sneller droog aanvoelt en zijn elasticiteit verliest. Deze producten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en stimuleren de aanmaak van collageen waardoor de huid steviger en soepeler wordt. Alle Earth·Line producten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Zo zijn deze producten geschikt zelfs voor de meest gevoelige huid.

Unieke ßio-technologie waaronder Hyaluron

De Earth·Line Age Control producten maken gebruik van verschillende ßio-technologische toepassingen. De effectieve combinaties van puur natuurlijke stoffen gaan huidveroudering tegen door het vezelnetwerk diep in de huid te herstellen en door de aanmaak van collageen te stimuleren. Een van deze toepassingen is de ßio-Hyalurontech™ met natuurlijk Hyaluronan. Deze lichaamseigen werkende stof is extreem hydraterend en daarom zeer geschikt voor de vochtarme en gevoelige 50+ huid.

Earth·Line Age Control gezichtscrèmes

Deze romige nachtcrème helpt de hormoonbalans in de huid herstellen en zorgt voor een optimale vocht- en vetregulatie. Hij stimuleert de aanmaak van collageen, die de huid zijn elasticiteit geeft. Gebruik deze crème elke nacht voor minder zichtbare rimpels, een egale huidstructuur en heerlijk zachtheid. De Earth·Line Age Control Soft Finish Day crème geeft de rijpere huid een egale matte finish die de tekenen van veroudering minder zichtbaar maakt en de huid prachtig laat stralen met behulp van lichtreflecterende mineralen. Rimpels, poriën en oneffenheden vervagen en de huid oogt direct mooier en jonger. Daarboven beschermt deze crème de huid tegen UVA-straling en uitdroging. Deze ware verjongingscrèmes geven de huid meer vitaliteit, kracht en prachtige soepelheid.

Veilig online Earth-Line Age Control bestellen

Krijg een volle, veerkrachtige huid met de Earth·Line Age Control producten. Heeft u vragen over het verzorgen van een rijpere huid of wilt u graag meer weten over deze producten van Earth·Line? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].