Earth·Line anti-verouderingsproducten

De huid waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn, heeft speciale aandacht nodig. Huidveroudering is meer dan alleen maar fijne lijnen en rimpels die de jaren meebrengen. De zon, stress en te weinig slaap kunnen ook huidveroudering veroorzaken waardoor de huid zijn elasticiteit verliest, dof eruit kan zien en sneller droog aanvoelt. De Earth·Line anti-verouderingsproducten beschermen de huid tegen deze schadelijke invloeden van buitenaf en stimuleren de aanmaak van collageen waardoor de huid steviger en soepeler wordt. Alle Earth·Line producten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Zo zijn deze anti-verouderingsproducten geschikt zelfs voor de meest gevoelige huid.

Anti-verouderingskracht van natuurlijke ingrediënten

De Earth·Line anti-verouderingsproducten zijn rijk in vitamine E, een essentiële huidvitamine die een versterkend en ondersteunend effect heeft. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een sneller herstel van de huid. Een ware verjongingsvitamine dus! De natuurlijke werkzame stoffen van Earth·Line anti-verouderingsproducten werken diep in de huid waar ze het vezelnetwerk van de huid herstellen en de aanmaak van collageen stimuleren. Het resultaat is een vitale, beschermde en gladde huid die helemaal straalt.

Gezichtscrèmes voor stevigheid en vitaliteit

Het assortiment van JohnBeerens.com omvat verschillende gezichtscrèmes die tegen tekenen van huidveroudering gaan. Één ervan is de Earth·Line Argan Bio Sun Face Age Control met een zonnefactor van UV 15. Deze crème beschermt de huid optimaal tegen zowel UVA als UVB -straling en voorkomt zonne-irritatie en pigmentvlekken met o.a. minerale en plantaardige filters, antioxidanten en vitamine A, C en E. Geniet van de zon zonder schade of rimpels!

Intensief lift effect met de Earth·Line White Tea lijn

Naast deze anti-verouderingproducten tegen de eerste tekenen van veroudering, biedt Earth·Line ook de White Tea lijn aan. Deze lijn biedt producten aan voor de rijpere huid die van een krachtig, zichtbaar lift effect kan profiteren.

Veilig online Earth-Line bestellen

Krijg een sterke, veerkrachtige huid met de anti-verouderingsproducten van Earth·Line. Heeft u vragen over het verzorgen van een rijpere huid of wilt u graag meer weten over de anti-age producten van Earth·Line? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].