Earth·Line Argan Bio

Arganolie, ook wel eens “schoonheidsolie” genoemd, is een ware super product voor het hele lichaam. Deze olie van Marokkaans oorsprong is extreem voedend en hydraterend en laat zowel de huid als het haar prachtig stralen. De Earth·Line Argan Bio lijn bestaat uit huidverzorgings- en zonneproducten die natuurlijke Fair Trade arganolie bevatten en de huid diep vanbinnen verzorgen. De Earth·Line Argan Bio producten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Daarom zijn ze voor elk huidtype geschikt!

Natuurlijke kracht van vitamine E

Vitamine E is het belangrijkste ingrediënt in de producten van Earth·Line, en ook in de Earth·Line Argan Bio producten. Deze essentiële huidvitamine heeft een versterkend en ondersteunend effect. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een sneller herstel van de huid en daarom is het niet te missen in een huidverzorgingsproduct.

Argan Bio huidverzorgingsproducten

De Argan Body Lotion bestaat uit rijke, voedende oliën en verzorgt de huid diep. Naast arganolie bevat deze royale lotion kalmerende aloë vera en natuurlijke avocado-, jojoba- en amandelolie die de huid meer sterkte en vitaliteit geven. Bescherm uw huid tegen uitdrogen en irritaties met dagelijks gebruik! De Argan Bio Huidolie is een waar wondermiddel en geschikt voor ieder huidtype. Hij maakt de droge huid zachter en goed gehydrateerd, verstevigd de rijpere huid en maakt hem soepeler en maakt pigmentvlekjes en littekenen minder zichtbaar. Iedereen kan van deze heerlijk voedende olie profiteren!

Argan Bio zonneproducten

Het is erg van belang om de huid tegen schadelijke UV-straling te beschermen met een zonnebrandproduct. De Argan Bio Face & Body zonnebrandcrème bevat SPF 20 en voorkomt rimpels, pigmentvlekjes en andere ongewenste effecten van UV-straling. Speciaal voor het gezicht is er de Earth·Line Argan Bio Sun Face Age Control. Bovendien dat deze crème natuurlijk de schadelijke straling op afstand houdt, draait hij de klok terug door de huid te verstevigen en herstellen en de al zichtbare effecten van huidveroudering te verminderen. Denk ook aan uw lippen als u zont of op een terrasje zit op een zonnige dag! De Earth·Line Argan Bio Lipbalm is ook een essentieel product op wintersportvakantie om uw lippen tegelijkertijd tegen het felle zonnelicht en de wind te beschermen. Fluweelzachte lippen zonder droge plekken of barstjes!

Arganolie van top tot teen

Als u al verliefd bent op arganolie en het effect die hij op de huid heeft, probeer eens ook arganolie voor het haar. De cosmetische arganoliën van Zina Cosmetics geven het haar een prachtige glans en zijn net zoals producten van Earth·Line 100% natuurlijk zonder synthetische toevoegingen!

Verwen uw huid en bescherm hem tegen schadelijke zonnestraling met de Earth·Line Argan Bio producten. Heeft u vragen over een van deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].