Earth·Line dagcrèmes

Earth·Line heeft verschillende dagcrèmes in het assortiment, allemaal 100% natuurzuiver en rijk in vitamine E, de belangrijkste huidvitamine. De dagcrèmes zijn geschikt voor zowel man als vrouw en voor zowel de jongere als de oudere huid. De Earth·Line crèmes zijn op basis van pure natuurlijke ingrediënten samengesteld en bevatten geen parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen of synthetisch parfum. Zo kunt u helemaal zeker zijn dat uw dagcrème absoluut geen schadelijke stoffen bevat.

Natuurlijke kracht van vitamine E

Vitamine E is het belangrijkste ingrediënt in de producten van Earth·Line en geeft de huid versterking en ondersteun. Hij beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een sneller herstel van de huid en is daarom is niet te missen in een huidverzorgingsproduct. Deze vitamine zorgt voor een soepele, gehydrateerde huid die vitaliteit uitstraalt. Alle dagcrèmes van Earth·Line beschermen de huid ook van schadelijke UVA -stralen die de huid vroegtijdig verouderen.

Een passende dagcreme voor ieder huidtype

Met de meeste van de Earth·Line dagcrèmes kunt u twee vliegen in een klap slaan – ze zijn namelijk geschikt om ook als nachtcrème te gebruikt worden. Deze Dag- & Nachtcrèmes combineren de bescherming van een dagcreme met de verzorging van een nachtcrème. In het assortiment is er een crème voor ieder huidtype te vinden, zoals de Hydro E Dag- & Nachtcrème voor de droge huid of de ACE Q10 Dag- & Nachtcrème tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Daarnaast is er een aantal dat wel bedoelt zijn om uitsluitend overdag te worden gebruikt. De gekleurde dagcrèmes van Earth·Line voor alle huidtypes zijn ideaal als u uw huid een egale kleur wil geven zonder hem onder make-up te verstoppen. De zuurstofwisseling van de huid blijft onverhinderd en naast een mooie, egale teint krijgt de huid ook belangrijke vitamines en mineralen die hem natuurlijk stralend en zacht behouden.

Dagcrème tegen UV-straling voor een mooi kleurtje

Alle Earth·Line dagcrèmes beschermen de huid tegen schadelijke en verouderende UVA-straling, maar dit betekent niet dat ze zonnebrandproducten zijn. De Argan Bio Sun Face Age Control wel. Deze anti-veroudering dagcrème bevat een zonnefactor van SPF15. Hij beschermt de huid optimaal tegen zowel UVA als UVB -straling en voorkomt zonne-irritatie en pigmentvlekken met o.a. minerale en plantaardige filters, antioxidanten en vitamine A, C en E. Deze crème heeft een langdurig effect en is waterafstotend. Geniet van de zon en krijg een zachte, natuurlijk gebruinde huid zonder schade of rimpels! Om de huid tot rust te brengen na het zonnen, combineer deze crème met de voedende en herstellende Earth·Line Argan Bio Huidolie. Als u een sterker zonnebrandproduct zoekt, de Earth·Line Argan Bio Sun Face & Body bevat een zonnefactor van SPF20 en is geschikt voor zowel voor het gezicht als voor het lichaam.

Earth·Line dagcrèmes veilig online bestellen

De Earth·Line dagcrèmes zijn de oplossing als u een vitale, stevige huid wilt zonder schadelijke synthetische stoffen die huidirritaties kunnen veroorzaken. Combineer een Earth·Line dagcreme met andere producten uit deze lijn en merk hoe gezond en natuurlijk stralend uw huid wordt! Weet u niet welke product het beste bij uw huidtype past of heeft u andere vragen over de Earth·Line dagcrèmes? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].