Earth·Line gezichtsmaskers

Een masker is vaak gezien als pure luxe maar is echter iets dat elke vrouw aan haar wekelijkse beautyroutine zou moeten toevoegen om de huid een welverdiende beauty boost te geven. Het ultra romig en huidverjongend Earth·Line White Tea Bio Gezichtsmasker tegen huidveroudering is een liftende behandeling waarvan iedereen vanaf 30 jaar kan profiteren. Net zoals andere Earth·Line producten, is dit effectieve gezichtsmasker ook van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat hij geen parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen of synthetisch parfum. Zo is het geschikt voor elk huidtype die wat extra stevigheid kan gebruiken! Voor een ontgiftend mud masker dat zowel voor het gezicht als voor het hele lichaam is geschikt, biedt de zusterlijn van Earth·Line het Sea·Line Black Mud Facial Mask & Body Pack aan.

Een krachtig masker tegen huidveroudering

Met de jaren wordt de huid slapper en droger en verliest hij zijn glans. Het Earth·Line White Tea Bio Gezichtsmasker is een ware oppepper voor de vermoeide huid met tekenen van veroudering. Tijdens de 10 minuten die het masker nodig heeft om in te werken kunt u heerlijk ontspannen terwijl de huid diep gereinigd en intensief gehydrateerd wordt. Het krachtige antioxidant witte thee en vitamine A en E stimuleren de bloedsomloop en geven de huid een prachtige, gezonde gloed. De rimpeltjes en pigmentvlekjes vervagen en het vochtgehalte wordt op peil gebracht. Zo krijgt u een gladdere, strakkere huid die vitaliteit uitstraalt! Gebruik de Earth·Line Gezichtsscrub vóór dit gezichtsmasker voor een intensieve verjongingskuur waarna de huid als nieuw voelt.

Earth-Line veilig online bestellen

Geniet van een wekelijks verwenmomentje en een stralend resultaat met de maskers van Earth·Line. Als u vragen heeft over de gezichtsmaskers van Earth·Line, neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.