Earth·Line huidverzorging

Earth·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Alle producten zijn vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Daarboven zijn ze dierproefvrij en getest op allergieën. Dit maakt de producten geschikt en veilig voor elk huidtype. Earth·Line bevat ook speciale producten voor de behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadiging en voor huidtypes die speciale aandacht nodig hebben, zoals de droge huid, de gevoelige huid, de geïrriteerde huid en de rosaceahuid. Als u last heeft van een huidconditie zoals acne, eczeem of psoriasis of als uw huid droog, schilferig of vettig is, biedt Sea·Line, de zusterlijn van Earth·Line, therapeutische producten aan voor het verzorgen van deze huidtypes. Alle Earth·Line & Sea·Line producten zijn samengesteld om gecombineerd te kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een reiniger van Earth·Line en een crème van Sea·Line gebruiken en van het optimale effect genieten.

Natuurlijke kracht van vitamine E

Earth·Line gebruikt alleen maar de puurste, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit natuur. De producten zijn gebaseerd op planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen. De producten zijn rijk in vitamine E, een essentiële huidvitamine die een versterkend en ondersteunend effect heeft. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een sneller herstel van de huid en daarom is het niet te missen in een huidverzorgingsproduct.

Een crème voor ieder huidtype

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er Earth·Line huidverzorgingsproducten voor elke situatie te vinden. Earth·Line biedt bijvoorbeeld een aantal handige Dag & Nachtcrèmes aan die zowel in de ochtend als in de avond aangebracht kunnen worden. Twee vliegen in een klap dus! Voor een mooie, egale huid die effectief kan blijven ademen zijn er de Earth·Line gekleurde dagcrèmes. Een soepele huid zonder een dik laagje make-up! De Earth·Line Age Control Soft Finish Day crème geeft de rijpere huid een egale matte finish die de tekenen van veroudering minder zichtbaar maakt en de huid prachtig laat stralen met behulp van lichtreflecterende mineralen.

Voor het reinigen van de huid

Ook voor het reinigen van de huid zijn er bij JohnBeerens.com Earth·Line producten te vinden. Van gezichtswasgel tot gezichtsscrub, hier kunt u alles vinden dat u nodig heeft om uw huid schoon en fris te houden. De pure werkstoffen zorgen ervoor dat u geen ongewenste huidreacties krijgt en dat de huid natuurlijk mooi blijft.

Earth·Line producten veilig online bestellen

De Earth·Line huidverzorgingsproducten brengen zowel het lichaam als de geest in perfect rust en balans. Met de natuurlijke producten van Earth·Line krijgt u een prachtige, gezonde huid zonder schadelijke of synthetische ingrediënten. Bij JohnBeerens.com bieden wij een breed assortiment van Earth·Line producten aan om dit eenvoudig te maken. Weet u niet welke producten het beste bij uw huidtype past of heeft u andere vragen over de Earth·Line huidverzorgingsproducten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].