Earth·Line oogverzorging

De huid rondom de ogen is teer, dun en gevoelig. Daarom hebben irritatie en uitdroging hier snel zichtbare effecten zoals wallen, een vermoeide blik en fijne lijnen en rimpels rondom de ogen. Om deze negatieve effecten tegen te strijden, is het erg van belang om producten te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor deze kwetsbare huid. Dankzij de zuivere 100% natuurlijke ingrediënten, hebben de Earth·Line oogverzorgingsproducten een milde werking die de huid beschermt zonder irritaties en zijn ze geschikt voor ieder huidtype. Alle Earth·Line producten zijn vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum zodat u nooit last van krijgt van ongewenste huidirritaties.

Earth·Line Oogcontour Crème voor een stralende blik

De Earth·Line Oogcontour Crème verstevigt en verzorgt de huid rondom de ogen. Deze crème stimuleert celvernieuwing, waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Tekenen van vermoeidheid verminderen en de ogen worden ontspant en tot rust gebracht. De huid rondom de ogen wordt gehydrateerd en beschermd en uw gezicht kan weer stralen met een egale, soepele oogcontour!

Earth-Line veilig online bestellen

Zegt u de wallen en donkere kringen maar gedag met behulp van de Earth·Line oogverzorgingsproducten! Als u zich vragen heeft over deze oogverzorgingsproducten, neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].