Earth·Line scrubs

De huid herstelt zich constant door het verliezen van huidcellen en het groeien van nieuwe cellen. Als de dode huidcellen op de huid blijven zitten, kan de huid er dof en grauw uitzien. Een scrub verwijdert dode huidcellen effectief waardoor de huid weer helder en stralend wordt. De Earth·Line Gezichtsscrub voor alle huidtypes verwijdert dode cellen op een zachte wijze en werkt als een opkikkertje zelfs voor de gevoelige huid. De natuurlijke fruitenzymen verminderen rimpeltjes en pigmentvlekjes, verzachten de huid en stimuleren de bloedsomloop. De huid wordt door en door gehydrateerd en voelt weer als nieuw. Alle Earth·Line producten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Zo krijgt u altijd het optimale resultaat zonder ongewenste huidirritaties.

Earth·Line Gezichtsscrub voor en stralende, diepgereinigde huid

Met de Earth·Line Gezichtsscrub geeft u uw gezicht een diepe reiniging die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en de bloedcirculatie verbetert. Als resultaat voelt de huid heerlijk zacht aan en kunnen andere huidverzorgingsproducten effectiever hun werk doen. De verbeterde bloedsomloop geeft de huid een mooie gezonde gloed. Voor beste resultaten gebruik de Earth·Line gezichtsscrub regelmatig: 2x per week voor de vettige huid, 1x per week voor andere huidtypes, en 1x per 14 dagen voor de gevoelige huid. Zo heeft u altijd een zachte, soepele huid die andere verzorgingsproducten effectiever absorbeert voor het beste resultaat.

Een basis voor een natuurlijke bruine kleur

Voor een mooi kleurtje op het gezicht dat er helemaal natuurlijk uitziet, reinig de huid eerst grondig met de Earth·Line Gezichtsscrub en breng daarna een dun laagje Earth·Line Bruin Zonder Zon crème erop. De scrubbehandeling zorgt ervoor dat de kleur egaal wordt en langer mooi blijft. Zo krijgt u een prachtige, stralende goudbruine kleur zonder onnatuurlijke vlekjes!

Veilig online Earth-Line bestellen

De Earth·Line scrubs zorgen voor een soepele, diepgereinigde huid op een milde wijze zonder schadelijke of synthetische ingrediënten. Heeft u vragen over de Earth·Line scrubs? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].