Earth·Line serums

Voor intensieve regeneratie en lift, biedt Earth·Line het biologische White Tea Lift Intense Repair Serum aan voor de huid die wat extra stevigheid kan gebruiken. Dit serum repareert schade veroorzaakt door UV-straling, milieuvervuiling, stress of uitdrogen van de huid. Daarom is het al vanaf 30 jaar te gebruiken als kuur na intense blootstelling aan deze factoren, of incidenteel als een ware oppepper die voor een energieke en vitale uitstraling zorgt. Ideaal om net vóór een avondje uit te gebruiken voor een mooie, gladde huid! De rijpere huid kan profiteren van regelmatig gebruik voor minder rimpels en meer veerkracht. Als u last heeft van onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters, is de Sea·Line Acno Repair serum van de zusterlijn van Earth·Line een oplossing hiervoor.

Intensieve reparatie en nieuwe energie

Het Earth·Line White Tea Lift Intense Repair Serum is een puur concentraat van liposomen die diep in de huid werken en hem herstellen. Op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals witte thee, aloë vera en edelweiss, deze krachtige huidversteviger zorgt voor een gladdere, strakkere en gezondere huid in een handomdraai. Zoals alle andere Earth·Line producten, dit serum bevat ook geen parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen of synthetisch parfum. Om nog betere resultaten te krijgen, gebruik de Earth·Line Gezichtscrub regelmatig. Zo blijft de huid mooi en soepel en absorbeert hij het serum effectiever.

Earth-Line veilig online bestellen

De Earth·Line serums werken diep in de huid en hebben een krachtige werking die snel zichtbaar is. Deze producten zorgen voor een vitale, gladde huid zonder schadelijke synthetische stoffen die huidirritaties kunnen veroorzaken. Heeft u vragen over de Earth·Line serums? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].