Earth·Line Shampoos

Shampoos hebben een verfrissend effect op het haar en de hoofdhuid en helpen stylingproducten en vuil te verwijderen. De beste shampoo voor uw haar is een natuurlijke, milde shampoo die geen synthetische stoffen aan de hoofdhuid brengt en die de natuurlijke vetten van de haar niet verwijderen. Deze vetten zorgen voor gezond ogend, glanzend haar. De Earth·Line shampoos zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Daarom zijn ze geschikt voor ieder haartype en voor elk type hoofdhuid.

Natuurlijke glans en volume

De Earth·Line Balans Shampoo bevat alleen maar pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën. Zelfs de heerlijke, ontspannende geur van o.a. sandelhout, ylang-ylang en sinaasappel, is volledig uit natuur. Als u uw haar normaal gezegd met een synthetische shampoo wast, dan moet uw haar eerst even aan het natuurlijke product wennen. Maar het is het zeker waard! Met de Earth·Line Balans Shampoo hoeft u uw haar niet zo vaak wassen en heeft u vaak geen conditioner nodig omdat de natuurlijke vetten van de hoofdhuid hetzelfde glanzende effect geven. Daarboven wordt de hoofdhuid beter doorbloedt en wordt roos voorkomen. Het haar valt soepel en volumineus zonder stylingproducten en uw hoofdhuid blijft in balans zonder irritaties of overtollige vetproductie.

Natuurlijke shampoo voor roosvrij haar

Als u last van roos heeft, probeer eens de Sea·Line Anti-Dandruff Shampoo van Sea·Line, de zusterlijn van Earth·Line. Deze shampoo, ook van 100% natuurlijke ingrediënten waaronder Dode Zee mineralen, brengt de hoofdhuid tot rust en laat de roos verdwijnen op een milde wijze.

Veilig online Earth-Line Shampoo bestellen

Breng uw haar in balans en krijg een prachtig glans met de shampoos van Earth·Line. Heeft u vragen over de shampoos van Earth·Line? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].