Earth·Line zonneproducten

Een goudbruine teint op de huid, wie houdt daar nou niet van? Met wat kleur ziet u er meteen stralend en vitaal uit en worden de imperfecties op de huid minder zichtbaar. Daarboven is zonnen natuurlijk heerlijk ontspannend. Maar zonnen op het strand of onder de zonnebank kan de huid beschadigen door de UV-straling die de huid binnendringt. Dit veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering. Pigmentvlekjes, rimpels, droogheid en minder elasticiteit – het is vanzelfsprekend dat dit niet de bedoeling is. Daarom is het erg van belang om de huid voldoend te beschermen tijdens het zonnen. Met de Earth·Line zonneproducten kunt u van de zon genieten zonder zorgen te maken over schadelijke UV-straling! Alle Earth·Line producten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Daardoor zijn deze zonneproducten geschikt zelfs voor de meeste gevoelige huid.

Earth·Line zonneproducten voor het hele lichaam

Earth·Line biedt zonneproducten aan voor het hele lichaam. Deze producten bevatten natuurlijke oliën zoals Fair Trade Arganolie, die ook “schoonheidsolie” wordt genoemd. Deze olie hydrateert en voedt de huid en helpt bij het voorkomen van rimpels en pigmentvlekjes. De Argan Bio Face & Body zonnebrandcrème bevat SPF 20 en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van de zon. Speciaal voor het gezicht is er de Earth·Line Argan Bio Sun Face Age Control. Bovendien dat deze crème natuurlijk de schadelijke straling op afstand houdt, draait hij de klok terug door de huid te verstevigen en herstellen en de al zichtbare effecten van huidveroudering te verminderen. Denk ook aan uw lippen als u zont of op een terrasje zit op een zonnige dag! De Earth·Line Argan Bio Lipbalm is ook een essentieel product op wintersportvakantie om uw lippen tegelijkertijd tegen het felle zonnelicht en de wind te beschermen. Fluweelzachte lippen zonder droge plekken of barstjes!

Het gebruiken van een zonnebrandproduct is zeer belangrijk maar iedereen kan het weleens vergeten. Als u last van huidirritatie of zonnebrand krijgt, gebruik dan de Earth·Line Aloë Vera Irriderm Bio Gel voor een direct kalmerend en verkoelend effect.

Earth-Line veilig online bestellen

Bent u een zonliefhebber maar wilt u uw huid ook tegen vroegtijdige veroudering beschermen? Dan zijn de Earth·Line zonneproducten perfect voor u! Heeft u vragen over deze zonneproducten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].