Merken
  1. (14)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (4)
  4. (3)
  5. (1)
Levertijd
  1. (14)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Electric Haircare

(14 artikelen)
Bekijk alles
Electric Haircare (14 artikelen)
Bekijk alles

Electric Haircare

Opgericht door een van de grootste namen in de Britse haarstyling wereld vandaag, Mark Woolley, deze exclusieve haarverzorginglijn is nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Woolley heeft ondertussen al langer dan 20 jaar in de beautyindustrie gewerkt en heeft zijn ruime ervaring gebruikt om deze rijk verzorgende, professionele productlijn te creëren. Speciaal ontwikkeld voor de catwalks en fotoshoots waar Woolley al zo lang bezig mee is, deze sensationele producten geven iedereen de perfecte haarstyling experience die normaal gezegd alleen maar in de salon bereikt kan worden. Hou dit merk goed in de gaten, want Electric is al genoemd als de snelst groeiende, meest spannende haarbrand in Groot-Brittannië op dit moment!

Mark Woolley

Mark Woolley, winnaar van o.a. Stylist of the Year van HAIR Magazine in 2009 en Director of the Year van HJI British Hairdressing Business Awards in 2010, is de gepassioneerde drijvende kracht achter Electric Haircare. Hij is diegene naar wie de Britse tijdschriften en televisiezenders gaan voor commentaar over de laatste haarstijlen op de rode loper, en in een land vol getalenteerde haarstylisten is dat zeker niet niks! Naast Electric Haircare, is Woolley ook bezig met alle andere kanten van de haarstyling wereld – van zijn haarsalons in de meest trendy gebieden in Groot-Brittannië tot de Electric Education Academy, die inspiratie en ontwikkeling aan andere getalenteerde haarstylisten biedt. Met A-lijst klanten zoals Paloma Faith en Sienna Miller, deze haarstyliste is écht een expert op het gebied van het stylen en het verzorgen van haar!

Professionele haarproducten voor iedereen

Elk product in het assortiment van Electric Haircare is zorgvuldig gecreëerd op basis van jarenlange ervaring, grondig onderzoek en creatieve ontwikkelingen. Deze luxueuze lijn is een unieke combinatie van alleen maar de meest effectieve ingrediënten en de subtiele, verrukkelijke Electric signatuurgeur maakt Electric Haircare een ware verwennerij voor de zintuigen. Het assortiment bestaat uit stapels voor haarverzorging zoals shampoos en conditioners, maar ook intensieve behandelingen voor de S.O.S momenten van het haar en verschillende styling- en finishingproducten voor het perfecte eindresultaat.

De hoge kwaliteit van de producten van Electric Haircare is zeker niet onopgemerkt gebleven: onlangs heeft de Electric Haircare H2-1 Hydrate Shampoo de titel van Best Professional Haircare Shampoo gewonnen in de Hair Awards georganiseerd door de Britse Hair Magazine. Als u naar intensief verzorgde, zachte haren verlangt, is deze shampoo dus echt een aanrader!

Electric Haircare veilig online bestellen

Electric Haircare geeft u een luxueuze salonbelevenis met echte resultaten. Deze snelgroeiende haarverzorging en –stylinglijn is in Nederland exclusief verkrijgbaar in de JohnBeerens.com webshop. Indien u vragen heeft of graag persoonlijk advies over de producten van Electric Haircare krijgt, neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].