Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

EVI

(1 artikel)
Bekijk alles
EVI (1 artikel)
Bekijk alles

EVI

EVI staat voor professioneel gezichtsreiniging snel en veilig thuis. Deze Beauty Tools maken gebruik van microtrillingen die de huid op een zachte manier heel grondig reinigen. De zachte borstel met 300 microtrillingen per seconde brengt de vuilresten in de poriën naar boven en verwijdert dode huidcellen effectief. Zo is hij maar liefst tien keer effectiever dan gezichtsreiniging met de hand! De huid wordt heerlijk schoon en zacht en de andere producten in uw beauty ritueel kunnen beter inwerken op het frisse gezicht. Deze Beauty Tools zijn te combineren met uw favoriete reinigingsproducten voor een optimaal resultaat die juist bij uw huid het beste past. EVI gezichtsreinigers zijn zeer mild en daarom geschikt voor zowel voor de onzuivere en de gevoelige huid als de normale huid.

Altijd een optimaal gereinigde gezichtshuid door effectieve design

De verschillende standen en verwisselbare borstelhoofden zorgen ervoor dat u altijd het reinigingservaring krijgt die u wilt. Van een heerlijke, milde massage die voor een betere doorbloeding van de huid zorgt, tot een effectieve peeling die de huid als nieuw laat aanvoelen. De EVI gezichtsreinigers zijn ontworpen met oog voor detail en dat maakt ze heel prettig om te gebruiken. Ze zijn draadloos en waterbestendig en daarom gemakkelijk en veilig om onder de douche of in bad te gebruiken. Daarboven zorgen de buitenste haren van de borstel ervoor dat het water niet rond gaat spatten. En met één lading van 5 uur kunt u 60 behandelingen van een minuut te realiseren! Deze handige Beauty Tools zijn in drie kleuren beschikbaar bij JohnBeerens.com en ze zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Een gezonde, professioneel gereinigde huid is nu mogelijk om eenvoudig thuis te bereiken!

EVI gezichtsreinigers veilig online bestellen

Uw huid is nog nooit zo schoon geweest als met de gezichtsreinigers van EVI! Voor andere effectieve Beauty Tools die de professionele huidsverzorging mogelijk voor iedereen maken, zie ook de Riiviva Microderm Basic Face Kit die krachtig en grondig exfolieert met een diamantentechnologie, en de Smoothskin Gold voor snelle en effectieve haarverwijdering van het lichaam en het gezicht. Beauty Tools zijn de toekomst van huidsverzorging, en voor een goede reden – zo krijgt iedereen een krachtige, langdurend resultaat thuis met minimaal moeite! Heeft u vragen over het gebruik van EVI gezichtsreinigers of andere Beauty Tools? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].