Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (1)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Fine Featherheads

(2 artikelen)
Bekijk alles
Fine Featherheads (2 artikelen)
Bekijk alles

Fine Featherheads

Fine Featherheads zijn de ontwerpers van de Original Feather Hair Extension. Deze veertjes die in het haar gedragen kunnen worden waren al snel een hit tussen alle avontuurlijke vrije geesten om iets speciaals aan hun kapsels toe te voegen. Ondertussen hebben Fine Featherheads ook andere producten op de markt gebracht: oorbellen, haaraccessoires en haarkrijten die allemaal voor een speelse, vrolijke look zorgen. Met de hand geselecteerd en verkrijgbaar in vele kleuren en lengten, deze verenextensies en accessoires van uitstekend kwaliteit maken elke outfit uniek en interessant. Onlangs heeft Fine Featherheads helaas de beslissing gemaakt om geen nieuwe artikels meer te maken, dus deze zijn écht de laatste exemplaren van deze avontuurlijke veren accessoires! Zoals Fine Featherheads het zelf zeggen – Go Ahead, Express Yourself!

Het accessoires voor de perfecte look

Genoemd naar de meest stijlvolle steden in de wereld, de veren oorbellen van Fine Featherheads zijn gemaakt voor de urban city vrouw die een beetje extra flair en avontuur aan haar outfit wil toevoegen. Perfect voor een zomers festivalweekend of als een opvallend en verrassend detail bij een chique outfit! De veren zijn 100% natuurlijk en zorgvuldig met de hand geselecteerd, waardoor elke oorbellen set uniek is. Als u op zoek bent naar speelse oorbellen die niemand anders heeft – gegarandeerd – dan bent u bij Fine Featherheads aan het juiste adres!

Veilig online Fine Featherheads bestellen

Voeg een beetje extra avontuur toe aan uw dagelijkse leven met de prachtige veren accessoires van Fine Featherheads! Het assortiment van Fine Featherheads is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de producten van Fine Featherheads? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].