Merken
  1. (49)
Haartype
  1. (49)
Levertijd
  1. (1)
  2. (48)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Flip-In Hair

(49 artikelen)
Bekijk alles
Flip-In Hair (49 artikelen)
Bekijk alles

Flip-In Hair extensions

Flip-In Hair is de manier van hairextensions, zonder het haar te beschadigen. Geen clips, geen lijm, geen wax en geen weaving, maar gewoon een eenvoudig systeem dat het eigen haar niet beschadigd. Met de Flip-In Hair extensions is het hebben van een dikke, volle haarbos en lange lokken nu voor iedereen bereikbaar! Gemaakt van 100% mensenhaar en verkrijgbaar in een overvloed van kleuren, lengten en texturen, deze betaalbare extensions zijn een revolutie op het gebied van hairextensions. U plaatst de Flip-In Hair in 1 minuut in uw eigen haar en heeft onmiddellijk effect!

Eindeloze mogelijkheden met Flip-In Hair the Original

Flip-In Hair is de perfecte manier om makkelijk en snel van look te veranderen. Binnen slechts 1 minuut plaats u de Flip-In Hair in uw eigen haar. U plaatst de Flip-In Hair tijdelijk in uw haar, zonder lijm, zonder clips en zonder wax, maar gewoon met door middel van een eenvoudig systeem met een transparant draadje. Het systeem is geheel onzichtbaar in uw haar en binnen 5 seconden weer uit het haar te halen. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat het haar niet wordt beschadigd en gewoon mooi en gezond blijft. De Flip-In Hair is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes. Er zit dus altijd een passende lengte voor u bij, of u nu kiest voor een Flip-In Hair op eigen lengte om zo volume in het haar te creëren of juist een langere Flip-In Hair om volume én lengte te creëren. Daarnaast is de Flip-In Hair verkrijgbaar in maar liefst 44 verschillende kleuren. De juiste kleur voor uw haar vinden zal daarom nooit een probleem zijn met Flip-In Hair. Daarnaast is de Flip-In Hair gemaakt van 100% remy hair en dus volledig te krullen of stylen op de manier dat u zelf graag wilt. Zo past de Flip-In Hair ook nog eens bij elke haarstructuur. Flip-In Hair is de oplossing voor voller én langer haar. Dagelijks of voor een speciaal avondje uit!

Binnen 1 minuut prachtig vol en lang haar

Het unieke en eenvoudige systeem van de Flip-In Hair zorgt ervoor dat de Flip-In Hair binnen 1 minuut in het haar te plaatsen is en in enkele secondes weer uit het haar te halen is. De Flip-In Hair werkt met een speciaal transparant draadje dat u eenvoudig over de bolling van het hoofd, met de draad aan de voorkant en de hairextensions aan de achterkant. Plaats de draad net achter de haargrens en duw de Flip-In Hair over de bolling van het hoofd, zodat de Flip-In Hair zich aanpast aan de vorm van het hoofd. Gebruik dan de meegeleverde puntkam om voorzichtig het eigen haar over de draad te halen en het haar in model te brengen. Indien nodig kan het draadje eenvoudig ingekort worden. Eenvoudig en niet schadelijk voor het eigen haar!

100% authentiek product

Helaas is de afgelopen jaar Flip-In Hair de afgelopen jaren op grote schaal nagemaakt. JohnBeerens.com echter is een officieel verkooppunt van de echte Flip-In Hair the Original. U bent bij JohnBeerens.com dan ook gegarandeerd van een authentiek Flip-In Hair product.

Flip-In Hair extensions online bestellen

Flip-In Hair extensions geven u prachtig, lang en volumineus haar in een handomdraai. Flip-In Hair extensions is online eenvoudig en veilig te bestellen op JohnBeerens.com. Wilt u meer informatie over Flip-In Hair Extensions? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].