Merken
 1. (15)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
Haartype
 1. (13)
 2. (13)
 3. (13)
 4. (13)
 5. (13)
 6. (13)
 7. (13)
 8. (13)
 9. (13)
 10. (13)
 11. (13)
 12. (13)
 13. (13)
 14. (13)
 15. (13)
Levertijd
 1. (4)
 2. (15)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Flip in Hair

(15 artikelen)
Bekijk alles
Flip in Hair (15 artikelen)
Bekijk alles

Flip-in Hair extensions

Hairextensions zijn dé manier om opvallend meer volume of lengte te krijgen. Iedere vrouw zou met een volumineus, prachtig kapsel rondlopen… als extensions van natuurlijk haar maar niet zo duur waren en als het maar niet eeuwenlang duurde om ze bij de kapper te laten aanbrengen. Maar met de Flip-in Hair extensions is de dure, verre droom van een perfecte hairdo opeens wel heel dichtbij! Gemaakt van 100% mensenhaar en verkrijgbaar in een overvloed van kleuren, lengten en texturen, deze betaalbare extensions zijn een revolutie op het gebied van hairextensions. U kunt ze namelijk zelf binnen 1 minuut aan uw eigen haar vastmaken voor een onmiddellijk effect!

Alle voordelen van hairextensions zonder de nadelen

Flip-in Hair extensions zijn de perfecte manier om uw look te veranderen in een oogwenkje. Geschikt voor ieder haartype, deze extensions zijn gemaakt van 100% mensenhaar en zijn dus volledig te stijlen, krullen of stylen hoe u ook maar wilt! Ze zijn gemakkelijk om binnen één minuut in uw eigen haar te bevestigen door middel van een onzichtbare draad. Zo is er geen enkele kans dat uw eigen haar beschadigd wordt door lijm of hitte tijdens het aanbrengen van extensions. Één Flip-in Hair extension is gelijk aan 125 gewone extensions en geeft het haar zichtbaar meer volume en lengte. Deze Flip-in Hair extensions van gegarandeerd hoge kwaliteit zijn een oplossing voor zowel een speciaal avondje uit als voor dagelijks gebruik – wanneer uw haar maar écht perfect eruit moet zien! En als de dag weer voorbij is of als u gewoon even een andere look wilt, haalt u ze weer binnen 5 seconden uit. Handiger dan dit kan het gewoon niet worden!

Flip-in Flash extensions voor een opvallend haar detail

Flip-in Hair extensions komen in 50 verschillende kleuren en daarboven in een aantal gemengde tinten. Zo kunt u altijd een Flip-in Hair extension vinden die compleet met uw eigen haar vermengt voor een natuurlijke look. Op zoek naar iets meer feestelijks? Voor een opvallende haarstijl biedt het assortiment van Flip-in Hair Extensions ook de Flash extensions aan. Deze extensions komen in 20 verschillende kleuren, inclusief felle en dramatische blauwe, rode en paarse tinten. Perfect om een beetje extra oomph in het kapsel te krijgen in vorm van kleur, volume en lengte zonder uw eigen haar te beschadigen!

Flip-in Hair extensions online bestellen

Flip-in Hair extensions geven u prachtig, lang en volumineus haar in een handomdraai. Het gehele assortiment van Flip-in Hair extensions is online eenvoudig en veilig te bestellen op JohnBeerens.com. Wilt u meer informatie over Flip-in Hair Extensions? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].