We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fripac Mondial

Fripac Mondial is een Nieuw merk op het gebied van stylingtools. Zij richten zich op kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs. Hierdoor hebben ze een uitstekende combinatie. De tools hebben een prachtig ergonomisch design en zijn erg krachtig. Als u het haar binnen een korte tijd perfect in model wil krijgen, biedt Fripac Mondial de oplossing.

Het assortiment

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende producten van Fripac Mondial opgenomen. Om het haar te drogen en in model te brengen, is de Fripac Mondial Hairdryer Ultralight & Mega Strong uitermate geschikt. Deze professionele haardroger heeft een krachtige AC motor, een kabellengte van 2,8 meter, 4 warmtestanden en 1900 Watt. Het haar zal binnen een korte tijd gedroogd zijn, niet langer pluizen en perfect in model zitten.

Om het haar te stijlen, is er de Fripac Mondial Touch Model Styling. Dit is een professionele stijltang met keramische platen. De temperatuur van de stijltang bedraagt 190 °C, hij heeft een ingebouwde bewegingssensor en schakelt automatisch uit voor stroombesparing.

Fripac Mondial online bestellen bij JohnBeerens.com

Bestel vandaag nog uw favoriete tool van Fripac Mondial bij JohnBeerens.com. Wanneer u het voor 20:00 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis. Zo kunt u uw haar laten stralen zoals nooit tevoren. Indien u meer informatie wenst over de producten van Fripac Mondial, kunt u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag