Fudge Colour

Fudge Colour is een lijn van Fudge die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar. Gekleurd haar heeft namelijk een aangepaste behandeling nodig. Wanneer het haar gekleurd is, is het dus altijd belangrijk om daar de juiste producten voor te gebruiken. Zo zal de kleur niet vervagen. In het assortiment van Fudge Colour zijn er verschillende shampoos en conditioners die ervoor zorgen dat de haarkleur wordt behouden. Daarnaast versterken ze ook de intensiteit van de haarkleur.

Het assortiment

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u de verschillende producten van Fudge Colour vinden. Een goede verzorging voor gekleurd haar begint bij een diepe reiniging en eindigt met een verzorgend product. De Fudge Colour Lock Shampoo is daarom essentieel voor een optimale haarverzorging. Deze zachte shampoo verlengt de intensiteit van de haarkleur en herstelt de vochtbalans. Daarnaast zorgt de shampoo voor een beschermlaag van gehydroliseerde keratine & proteïne. Hierdoor kan het haar genieten van een stralende glans.

Nadat de haren grondig zijn gereingd, is het belangrijk om de haren te voeden en te verzorgen. Dit kan met behulp van de Fudge Colour Conditioner. Deze conditioner gaat vervaging van de haarkleur tegen, verzacht en verzorgt de haren. Door de speciale extracten, zoals Vitamine B5 en gehydrolyseerde keratine, zal het haar genieten van een optimale verzorging.

Bestel Fudge Colour Online

Wilt u een lange tijd kunnen genieten van uw prachtige, gekleurde haren? Probeer dan eens de Fudge Colour producten. Deze producten zorgen voor een intensere haarkleur en verzachten het haar. Hierdoor kan u genieten van de perfecte uitstraling. Indien u meer informatie wenst over de producten van Fudge Colour, kan u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected].