Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (2)
  4. (1)
Levertijd
  1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Fudge Shampoo

(6 artikelen)
Bekijk alles
Fudge Shampoo (6 artikelen)
Bekijk alles

Fudge Shampoo

Een optimale haarverzorging begint bij een grondige reiniging. Een shampoo is daarom een belangrijk product voor een ieder die graag geniet van gezonde en stralende haren. Fudge heeft verschillende shampoos in het assortiment opgenomen om ervoor te zorgen dat de haren diep worden gereinigd maar tevens worden gehydrateerd, gevoed en verzorgd. Omdat niet iedereen eenzelfde haartype heeft, is het belangrijk om voor een shampoo te kiezen die past bij uw haartype en het gewenste resultaat.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u verschillende Fudge Shampoos vinden. Bent u op zoek naar een shampoo om van ongewenste tinten in blond haar af te komen? Dan is de Fudge Clean Blonde Shampoo een aanrader. Deze zachte shampoo neutraliseert ongewenste tinten in blond haar. Daarnaast reinigt deze het haar en maakt het gezond, levendig en glanzend. De guarana in deze shampoo zorgt ook voor sterker haar.

Wilt u genieten van gereinigd haar in een handomdraai? Probeer dan eens de Fudge Dry Shampoo. Dit is een fijne droogshampoo die niet uitgespoeld hoeft te worden. Met behulp van deze droogshampoo, is het haar in enkele seconden schoon. Zo blijft het haar fris tussen twee wasbeurten in. Het absorbeert overtollig vet en zorgt voor een zacht en soepel resultaat. Zo kan u genieten van prachtig, verzorgde haren.

Fudge shampoo online bestellen

Wilt u ook genieten van een heerlijke verzorging voor uw haren? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Fudge Shampoo online. Verzorgde haren dragen namelijk bij aan een uitmuntende uitstraling. Indien u zich afvraagt welke shampoo het beste bij u past, kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.