3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fuente Anti Aging Wellness Mask
  € 24,95
  • Voorkomt veroudering van het haar
  • Beschermt gekleurd haar
  • Extreem hoge concentratie van verzorging
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.
  Morgen in huis
 2. Fuente Anti Aging Wellness Shampoo
  € 25,50
  • Voorkomt veroudering van het haar
  • Beschermt gekleurd haar
  • Extreem hoge concentratie van verzorging
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.
  Morgen in huis
 3. Fuente Anti Aging Wellness Oil
  € 39,50
  • Brengt verloren glans terug
  • Behoudt veerkracht en volume
  • Ideale naverzorging
  • vrij van SLS, sulfaten en parabenen.
  Morgen in huis
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Fuente Anti-Aging

Fuente –Spaans voor ´bron´ – is een exclusieve haarverzorginglijn die alleen maar de puurste, meest effectieve organische ingrediënten gebruikt. Het motto van Fuente luidt: “Glamorous by Nature” en glamour hebben deze producten in overvloed. Strakke, chique verpakkingen, rijke texturen en verrukkelijke subtiele geuren – de producten van dit topmerk zijn pure luxe op een verantwoorde, natuurlijke manier! Anti-aging producten zijn niks nieuws op het gebied van huidsverzorging, maar op het gebied van haarverzorging zijn ze nog wel zeldzaam. De Fuente Anti-Aging lijn heeft echter niks te doen met uw leeftijd, maar met de leeftijd van uw haar! Hoe langer het haar is, hoe ouder het ook is en hoe meer verzorging het nodig heeft. Dit komt door verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals zon, hitte en kou die het haar dag na dag aantasten. De Fuente Anti-Aging producten geven intensief bescherming tegen deze schadelijke invloeden en bevatten een extreem hoge concentratie van werkzame stoffen zoals antioxidanten en kristallen. Samen gaan deze ingrediënten het verouderingproces van cellen tegen en geven ze het haar verloren glans terug. De Fuente Anti-Aging lijn is een echte verjongingskuur voor het haar!

Nieuwe energie voor dof, droog of beschadigd haar

De producten van Fuente zijn ontwikkeld op basis van plantaardige, werkzame substanties die gebruik maken van de regenererende kracht van natuur. Ook zijn ze verrijkt met zuiver bronwater uit de prachtige Laguna Fuente de Piedra in Andalusië, en deze lagune en zijn omgeving werkt ook als een ware inspiratiebron voor het Fuente team. Alle Fuente Anti-Aging producten bevatten hoge concentraties van vitamine C en E die celvernieuwing stimuleren en dof of droog haar weer tot leven brengen. Elk product heeft daarnaast een unieke werking, en daarom kunnen ze voor ideaal effect samen gebruikt worden. Voor extra bescherming, zorgen de UV-filters van de shampoo en het haarmasker ervoor dat het haar niet verder wordt beschadigd door UV-straling en dat de kleur van het haar mooi en intensief blijft. Bovendien bevat de Fuente Anti-Aging Wellness Oil kristallen die schitterend glans aan het haar geven – pure luxe dus!

Fuente Anti-Aging producten online bestellen

Breng uw doffe of droge haren terug tot leven met deze extreem effectieve producten van Fuente! De Anti-Aging lijn van dit luxe merk is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over Fuente of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag