We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fuente for Men

Fuente –Spaans voor ´bron´ – is een exclusieve haarverzorginglijn die alleen maar de puurste, meest effectieve organische ingrediënten gebruikt. Het motto van Fuente luidt: “Glamorous by Nature” en glamour hebben deze producten in overvloed. Strakke verpakkingen, rijke texturen en frisse, subtiele geuren – de producten van dit topmerk zijn pure luxe op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! En natuurlijk heeft Fuente ook een aantal producten op de markt gebracht zodat ook mannen van de krachtige, weldoende werking van dit merk kunnen genieten.

Shampoos voor elk haartype, ontworpen door een ware professioneel

De Fuente for Men lijn bestaat uit verschillende shampoos en stylingproducten, ontwikkeld op basis van plantaardige, werkzame substanties die gebruik maken van de regenererende kracht van natuur. De producten zijn verrijkt met zuiver bronwater uit de prachtige Laguna Fuente de Piedra in Andalusië, en deze lagune en zijn omgeving werkt ook als een ware inspiratiebron voor het Fuente team. De shampoos van deze lijn zijn speciaal ontwikkeld voor mannenhaar en de specifieke problemen die erbij kunnen optreden. Zo is er de vitaliserende Energy Shampoo die het haar verstevigt door extra proteïne aan het haar toe te voegen, de intensief hydraterende Hydro Shampoo voor droog of beschadigd haar, en de kalmerende Menthol Shampoo die de gevoelige of jeukende hoofdhuid verzorgt en in balans brengt. Zo krijgt u altijd gezond, veerkrachtig haar dat gemakkelijk te stylen is – en daarboven nog onweerstaanbaar fris ruikt!

Stevige stylingproducten voor elke look

De Fuente for Men stylingproducten zijn ontworpen voor moeiteloos stylen en een perfect resultaat. Maar de Fuente for Men stylingproducten zijn meer dan alleen maar stylingproducten, ze geven het haar namelijk ook verzorging door natuurlijke ingrediënten. In het assortiment is er een product te vinden voor elk haartype en gewenst resultaat – van nonchalant bed hair tot een krachtig hardrock coupe die de zwaartekracht trotseert ! De gels en waxen zijn ongelooflijk effectief zodat uw haar altijd perfect zit zonder dat het vettig oogt door een dikke laag product. Daarboven zijn deze stylingproducten gemakkelijk om uit te wassen aan het einde van de dag – en de volgende dag bent u weer klaar voor een nieuwe look!

Fuente shampoos online bestellen

Fuente is dé oplossing als u een echt kwaliteitsproduct zoekt. De Fuente for Men producten zijn zorgvuldig samengesteld uit organische ingrediënten die in samenwerking voor sterk en gezond haar zorgen dat moeiteloos te stylen is. In het assortiment van Fuente is er een product te vinden voor ieder haartype zodat uw individuele wensen altijd in vervulling gaan! Fuente for Men producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over Fuente of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag