Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Fuente Herbal Wellness

(2 artikelen)
Bekijk alles
Fuente Herbal Wellness (2 artikelen)
Bekijk alles

Fuente Herbal Wellness

Fuente -Spaans voor ´bron´- is een exclusieve haarverzorginglijn die alleen maar de puurste, meest effectieve organische ingrediënten gebruikt. Het motto van Fuente luidt: “Glamorous by Nature” en glamour hebben deze producten in overvloed. Strakke, chique verpakkingen, rijke texturen en verrukkelijke subtiele geuren – de producten van dit topmerk zijn pure luxe op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! De synthetische stoffen in vele haarverzorging- en stylingproducten kunnen de gevoelige hoofdhuid vaak irriteren. Dit kan tot een jeukende, rode of schilferige hoofdhuid leiden. Daarom heeft Fuente de kalmerende Fuente Herbal Wellness lijn op de markt gebracht. Deze producten zijn ontwikkeld om optimale verzorging en opluchting aan te bieden voor de geïrriteerde hoofdhuid.

Een ware opluchting voor de onrustige hoofdhuid

De producten van Fuente zijn ontwikkeld op basis van plantaardige, werkzame substanties die gebruik maken van de regenererende kracht van natuur. Ook zijn ze verrijkt met zuiver bronwater uit de prachtige Laguna Fuente de Piedra in Andalusië, en deze lagune en zijn omgeving werkt ook als een ware inspiratiebron voor het Fuente team. De Fuente Herbal Wellness lijn normaliseert de onrustige hoofdhuid met behulp van kalmerende organische werkstoffen zoals munt-, kamille- en kinaboomextract. Deze ontspannende extracten minimaliseren jeuk, roodheid, schilfering en roos op een zachte manier en brengen het haar en de hoofdhuid in balans. De Fuente Herbal Wellness lijn bestaat uit een kalmerende kruidenkuurshampoo voor optimale verzorging en een direct werkende hoofdhuidlotion tegen irritaties en allergische reacties. Samen geven deze producten de gevoelige hoofdhuid en welverdiende opluchting! Een verzorgde hoofdhuid leidt tot een verzorgde haar, en met de Fuente Herbal Wellness producten wordt het haar weer fantastisch zacht, glad en roosvrij en valt het soepel in vorm zonder pluis. Royale verzorging op een natuurlijke, milde wijze zonder irritaties – dat is Fuente Herbal Wellness!

Fuente Herbal Wellness producten online bestellen

Met de Fuente Herbal Wellness producten krijgt u weer een gezonde, zachte hoofdhuid en haar op een milde wijze. Deze kalmerende producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over Fuente of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].