We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fuente Pure Wellness

Fuente –Spaans voor ´bron´ – is een exclusieve haarverzorginglijn die alleen maar de puurste, meest effectieve organische ingrediënten gebruikt. Het motto van Fuente luidt: “Glamorous by Nature” en glamour hebben deze producten in overvloed. Strakke, chique verpakkingen, rijke texturen en verrukkelijke subtiele geuren – de producten van dit topmerk zijn pure luxe op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! De puurste van alle Fuente lijnen, de Fuente Pure Wellness lijn staat voor ultieme natuurlijke schoonheid. Hypoallergeen en parfumvrij, deze fantastische haarverzorginglijn heft alleen maar voordelen!

Extreem zacht en weldoende producten voor alle haartypen

De producten van Fuente zijn ontwikkeld op basis van plantaardige, werkzame substanties die gebruik maken van de regenererende kracht van natuur. Ook zijn ze verrijkt met zuiver bronwater uit de prachtige Laguna Fuente de Piedra in Andalusië, en deze lagune en zijn omgeving werkt ook als een ware inspiratiebron voor het Fuente team. Het resultaat van een zorgvuldig ontwikkelingsproces: een geheel natuurlijke haarverzorginglijn geschikt zelfs voor de meest gevoelige hoofdhuid. De Fuente Pure Wellness Shampoo en de Fuente Pure Wellness Care reinigen en voeden het haar op een zeer milde manier. De hoofdhuid raakt niet geïrriteerd en de haren worden gehydrateerd en heerlijk verwent door middel van weldoende organische kruidenextracten zoals kamille en toverhazelaar. Het resultaat: zijdezachte haren met een briljante glans en een kalme, ontspannen hoofdhuid zonder schilfering of jeuk!

Fuente Pure Wellness producten online bestellen

Met de Fuente Pure Wellness producten geeft u uw haar en hoofdhuid een weldoend verwenmoment die voor meer zachtheid en gezondheid zorgt. Deze milde hypoallergene producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over Fuente of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag