Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Fullmore

(1 artikel)
Bekijk alles
Fullmore (1 artikel)
Bekijk alles

Fullmore

De Fullmore Hair Thickener hoort bij de Toppik familie van producten voor dunner wordend haar, en deze handige spray is ideaal voor het camoufleren van haaruitval, kale plekken en littekens in en handomdraai! Door middel van gekleurde natuurlijke keratinevezels die zich direct aan de natuurlijke haren hechten wordt het haar meteen voller en gezonder. Deze spray blijft de hele dag zitten en de verschillende kleuren zien er heel natuurlijk uit zodat niemand merkt dat u hem gebruikt! Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, deze haarverdikkende spray geeft het haar ook wat extra textuur waardoor het stylen van het haar gemakkelijker wordt.

Zichtbare volheid in een ogenblikje

De Fullmore Hair Thickener maakt gebruikt van zogenaamde space-age polymeren die in samenwerking met de keratinevezels voor een snelle, krachtige werking zorgen. Deze spray is niet schadelijk en schilfert of verstopt de poriën niet – integendeel, de Fullmore Hair Thickener zorgt ervoor dat het haar op een gezonde manier verder kan groeien. Na een laagje Fullmore Hair Thickener, kunt u het haar nog een finishing touch geven met de Toppik Fiberhold Spray of uw favoriete haarspray zodat de vezels stevig blijven zitten in de loop van de dag. En voilà, zichtbaar haaruitval is gecamoufleerd binnen enkele seconden en zelfs kale plekken en littekens zijn verdwenen!

De opvolger van Fullmore is Toppik Colored Hair Thickener. Is jouw kleur Fullmore uitverkocht? Kies dan voor het nieuwe Toppik Colored Hair Thickener.

Fullmore online bestellen

Deze snelle oplossing voor dunner wordend haar is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de Fullmore Hair Thickener spray? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].