1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. ghd Final Fix Haarspray
    • Geeft het haar een goede versteviging
    • Voorkomt pluis
    • Makkelijk uitkambaar
    • Ideaal om te restylen
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

ghd Haarspray

Het merk ghd staat voor `Good Hair Day`. En dat is te zien aan het effect van alle producten en stylingtools. Het resultaat is een perfect en langdurig kapsel. De spray´s beschermen het haar tegen de hitte van stylingtools en zorgen voor een perfecte fixatie.

Keuze uit ghd Haarspray

Om dik en stug haar te stylen is de Straight & Smooth Spray daar perfect voor. Het licht gewicht spray creëert rechter en gladder haar. Het effect is een langdurig kapsel dat glad blijft zonder te kroezen. Ook voegt het product volume toe aan het haar. Om prachtige krullen of golven in het haar te creëren, is het fijn om de ghd Curl Hold Spray te gebruiken. De lichtgewicht spray plakt niet en beschermt tegen de schade van eventuele stylingtools. Als het haar slap en futloos is dan is de ghd Root Lift Spray een wondermiddel. Door het creëren van de stevige basis bij het wortelgebied, krijgt het haar veel meer volume. Om prachtige glans in het haar te creëren is er de Final Shine Spray. Het is een licht geparfumeerde spray die het haar niet vet maakt. Statisch haar wordt gekalmeerd en ook kan er een lichte definitie worden gegeven aan krullen of golven.

ghdHaarspray bestellen

Tem uw haar met the ghd Haarspray´s. Of u nou prachtig stijl haar wilt of gewoon mooie gedefinieerde krullen alles is mogelijk met deze haarproducten. Wilt u morgen al van een prachtig kapsel genieten, bestel de haarlak van ghd in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over deze haarproducten of over het merk? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag