Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

ghd Heat Protect

(1 artikel)
Bekijk alles
ghd Heat Protect (1 artikel)
Bekijk alles

ghd Heat Protect

ghd staat voor “good hair day” en dat is precies wat u met behulp van deze producten krijgt! Dit fantastische topmerk is niet voor niks aanbevolen door A-lijst beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Met de sensationele ghd producten kunt u thuis een rode loper –waardige, stralende look creëren die de hoofden doet draaien! Het creëren van en perfecte hairdo begint bij het kiezen van de juiste producten. Als u gebruik maakt van een föhn, een stijltang of een krultang, is een goede hittebeschermer essentieel. En als iemand weet hoe het haar beschermd moet worden tegen de hitte van styling tools, is het zeker ghd, de ontwerper van de meermaals bekroonde ghd stijltangen!

Optimale bescherming tegen hitte

Zonder een goede voorbehandeling, kan hitte kan een vernietigend effect op het haar hebben. Ook al zijn er tegenwoordig mildere styling tools op de markt zoals keramische stijl- en krultangen die het haar minder uitdrogen, is het toch erg van belang om een goede hittebeschermer te gebruiken. De ghd Heat Protection Spray behoudt het natuurlijke vocht in her haar tijdens het stylen en vormt een onzichtbare barrière bij het haar om de haarlokken te beschermen tegen schade. Zo blijft het haar gezond en soepel en breek het niet af! Gebaseerd op het unieke ghd Heat Protection System, deze spray kan gecombineerd worden met andere stylingproducten, zoals een haarmousse of een volume lotion, om het perfecte resultaat te creëren zonder schade. De ghd Heat Protection is een zeer lichtgewicht spray die het haar niet verzwaart – nooit meer krullen die meteen afzakken! Het haar voelt zacht en natuurlijk aan en wordt op een optimale wijze beschermd tegen hitte. In het stylingproduct assortiment van ghd zijn trouwens ook hittebeschermende producten te vinden die het haar niet alleen maar beschermen maar ook bijvoorbeeld meer volume geven!

ghd Heat Protection online bestellen

De ghd Heat Protection Spray is ontworpen om de effecten van hittestyling te maximaliseren zonder de gezondheid van het haar te compromitteren. Zo haalt u de absoluut beste resultaten uit uw styling tools voor een stralende look! De ghd Heat Protection Spray is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over ghd of heeft u vragen over de ghd Heat Protection Spray? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.