We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

ghd Shine

ghd staat voor “good hair day” en dat is precies wat u met behulp van deze producten krijgt! Dit fantastische topmerk is niet voor niks aanbevolen door A-lijst beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Met de sensationele ghd producten kunt u thuis een rode loper –waardige, stralende look creëren die de hoofden doet draaien! Briljant glanzende lokken zijn iets waar iedereen naar verlangt, en de ghd Shine producten zijn dé oplossing voor haar dat dof of droog oogt. Deze producten geven het haar een prachtige glans en zijn zeer fijn en lichtgewicht zodat ze het haar niet verzwaren of vettig achterlaten. Zo krijgt het haar de ultieme shine boost die uw hele look compleet maakt!

Serum en spray voor stralende lokken

Heeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe het perfect glanzende salonresultaat thuis gecreëerd kan worden? Met de ghd Shine producten is het mogelijk! Deze collectie bevat zowel een serum als een shine spray die allebei voor prachtige glans zorgen. Het ghd Smooth & Finish serum is dé oplossing als u last hebt van droge of gespleten haarpuntjes of als u uw krullen onder controle wilt krijgen. Dit serum verzorgt het haar op intense wijze en als resultaat wordt het haar niet alleen maar glanzend maar ook heerlijk glad en soepel. De ghd Final Shine Spray werkt tegen pluis zonder te plakken. Lichter dan haarspray, deze Shine spray is ideaal als uw haarstijl geen stevige fixatie nodig heeft maar als u er toch voor wilt zorgen dat het haar niet pluizig wordt. Deze fijne spray laat het haar niet vettig ogend achter en geeft niet alleen maar glamoureuze glans maar ook lichte definitie aan krullen en golven.

ghd Shine online bestellen

Voor een schitterend Hollywood-kapsel, voeg een ghd Shine product toe aan uw haarstyling ritueel. Zeg doei tegen doffe lokken en hallo tegen gezond, stralend haar! De ghd Shine producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over ghd of heeft u vragen over de ghd Shine producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag