We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

ghd Straighten

ghd staat voor “good hair day” en dat is precies wat u met behulp van deze producten krijgt! Dit fantastische topmerk is niet voor niks aanbevolen door A-lijst beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Met de sensationele ghd producten kunt u thuis een rode loper –waardige, stralende look creëren die de hoofden doet draaien! In het assortiment van ghd zijn er naast stijltangen ook verschillende stylingproducten te vinden voor het creëren van een prachtig, steil kapsel die de hele dag perfect in model blijft!

Perfect steil en pluisvrij haar

Één van de grootste problemen die in de weg van een glad, steil kapsel staat is pluis. Losse haartjes na het föhnen of bij vochtig weer die simpelweg onmogelijk zijn om onder controle te krijgen – klinkt dat bekend? Gelukkig heeft ghd het juiste product voor u ontwikkeld! De ghd Straight & Smooth Spray is een lichtgewicht spray voor het creëren van rechter en gladder haar. Deze spray is verkrijgbaar in twee verschillende formules: een krachtige spray voor dik/stug haar en een fijnere voor normaal/fijn haar. Allebei deze formules zorgen ervoor dat het haar langdurig steil en glad blijft zonder dat het gaat pluizen of kroezen. Daarnaast behoudt deze spray het volume van het haar voor een prachtig, vol resultaat! De ghd Straight & Smooth Spray bevat de unieke ghd Heat Protect System waarmee het haar beschermd wordt tegen de hitte van styling tools. Daarom is deze spray ideaal te gebruiken voordat u uw haar gaat stijlen of föhnen!

Tem uw haar met de ghd Straight & Tame Cream

De ghd Straight & Tame Cream is ontwikkeld voor het dikke, krullende en weerbarstige haar dat écht moeilijk kan zijn om te stylen. Deze heerlijke crème is trouw aan zijn naam en temt en verzacht zelfs de meest koppige lokken voor een prachtig eindresultaat! Het haar wordt gekalmeerd en heeft een mooie, gladde look na het stylen. De ghd Straight & Tame Cream is licht en plakt niet waardoor het haar niet wordt verzwaard. Ook deze crème bevat de ghd Heat Protect System. Zo is uw haar dus optimaal beschermt tegen schade tijdens het föhnen of stijlen! Met de ghd Straight& Tame Cream ziet het haar er prachtig glanzend uit zonder een vettige look.

ghd Straighten online bestellen

De ghd Straighten producten zijn onmisbaar voor een prachtig steil kapsel! Deze producten helpen zelfs de meest problematische haartypes door het haar tot rust te brengen en verzorgen. De ghd Straighten producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over ghd of heeft u vragen over de ghd Straighten producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag