We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

ghd Volumise

ghd staat voor “good hair day” en dat is precies wat u met behulp van deze producten krijgt! Dit fantastische topmerk is niet voor niks aanbevolen door A-lijst beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Met de sensationele ghd producten kunt u thuis een rode loper –waardige, stralende look creëren die de hoofden doet draaien! Een essentieel onderdeel van een prachtig kapsel is natuurlijk volume. Futloos haar dat slap langs het gezicht valt is niet echt een look die de meeste mensen aanspreekt. Gelukkig kan volume snel en gemakkelijk gecreëerd worden met de ghd Volumise producten!

Langdurig volume en hittebescherming

ghd heeft twee verschillende volumiserende producten in het assortiment: de ghd Total Volume Foam en de ghd Root Lift Spray. Deze producten geven het haar volume en textuur zodat het haar beter en langer in model blijft. Zo gaan uw krullen nooit meer binnen een paar uur uitzakken! De ghd Total Volume Foam is een lichtgewicht schuim die de unieke ghd Heat Protect System bevat. Zo hoeft u geen apart hittebeschermend product gebruiken voor het föhnen of stylen van het haar – aangezien minder producten het haar minder verzwaren, is dat natuurlijk ideaal! Slechts 2-4 pompjes Total Volume Foam aangebracht in vochtig haar voorziet het haar van een prachtig volume voor de hele dag. Dit schuim plakt niet en maakt het haar niet stijf zodat het op een natuurlijke manier kan blijven bewegen.

Geef uw haar een lift!

De ghd Root Lift Spray is, zoals het naam vermeldt, een spray die de haaraanzet een lift geeft! Dit zorgt voor een luchtig kapsel dat er natuurlijk uitziet. De haaraanzet krijgt een stevige textuur die als een stevige basis bij het stylen van het haar werkt. Breng deze spray aan in vochtig haar, föhn het haar droog en geniet van zichtbaar volumineuzer, voller haar! Ook deze spray bevat de ghd Heat Protection System zodat uw haar optimaal wordt beschermd tijdens het stylen. Vergeet niet om ook de lengtes en punten van uw haar te beschermen met een hittebeschermend product, zoals de ghd Heat Protect Spray!

ghd Volumise online bestellen

De ghd Volumise producten zijn onmisbaar voor zichtbaar meer volume! Deze producten toveren zelfs de fijnste haartypes tot een volle, levendige look. De ghd Volumise producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over ghd of heeft u vragen over de ghd Volumise producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag