We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Glamoriser fohn

Een goede haardroger is essentieel wanneer u het haar goed in model wilt brengen. Het is daarom belangrijk dat u altijd kiest voor een föhn die past bij uw haartype en aan uw wensen voldoet. Glamoriser heeft verschillende haardrogers die geschikt zijn voor ieder haartype. Door de veelzijdigheid van de föhns, kan ieder haartype perfect in model worden gebracht en zal het haar niet gaan pluizen of kroezen.

Glamoriser Digital Dryer Fohn

De Glamoriser Digital Dryer Fohn is een professionele haardroger die geschikt is voor ieder haartype. Onze beautyspecialisten zijn enorm enthousiast over deze föhn omdat hij vijf warmtestanden en vijf snelheidsstanden heeft. Hierdoor zijn er 25 verschillende mogelijkheden om de haardroger in te stellen. Tevens heeft de Glamoriser Digital Dryer Fohn een vermogen van 2100 Watt, een koude luchtknop, een digitaal scherm en bevat het Black Diamond Oil. Hierdoor wordt het haar verzorgd, zal het niet langer pluizen en krijgt het een prachtige glans.

De beste haardrogers voor uw haar

De Glamoriser Premium Ultra Dryer Fohn behoort ook tot een van de favoriete tools van onze beautyspecialisten. Deze fijne föhn maakt nauwelijks geluid, heeft een vermogen van 2200 Watt, 3 warmtestanden en 2 snelheden. Daarnaast bevat het de Ion-Flex technologie. Dat zorgt ervoor dat u kan kiezen of u het haar droogt met positieve of negatieve ionen waardoor het haar juist veel volume krijgt of eerder een prachtige glans. Ook behoort de Glamoriser Detangle And Dry Borstel tot de favoriete tools. Dit is namelijk een föhn en borstel in één tool. Het droogt en ontwart de haren terwijl het haar een prachtige glans krijgt. Daarnaast kan het haar ook genieten van meer volume.

Bestel uw Glamoriser fohn online bij JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens.com kan u altijd eenvoudig en veilig uw favoriete beautyproducten bestellen. Wanneer u vandaag voor 22:00 uur een Glamoriser föhn bestelt, heeft u deze reeds morgen in huis. Hierdoor kan u het haar morgen al voorzien van een uitmuntende look. Indien u twijfelt over de beste haardroger voor uw haar, kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag