Merken
 1. (23)
Haartype
 1. (4)
 2. (3)
 3. (8)
 4. (9)
 5. (5)
 6. (4)
 7. (2)
 8. (2)
 9. (5)
 10. (2)
 11. (2)
Levertijd
 1. (23)
Borstel soort
 1. (3)
Gratis Silk
 1. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (2)
 3. (1)
Kleuren
 1. (3)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Great Lengths

(23 artikelen)
Bekijk alles
Great Lengths (23 artikelen)
Bekijk alles

Great Lengths Extensions

Great Lengths is een bedrijf dat bekend staat om haar hairextensions. Bijzonder aan Great Lenghts is de kwaliteit. De extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar. Dat zorgt voor een langere houdbaarheid en niemand ziet het verschil. De kapsalon van John Beerens in Tilburg al meerdere malen is uitgeroepen tot Great Lengths salon van het jaar! Vanuit de leverancier is het beleid om Great Lengths Extensions alleen aan te bieden in kapsalons om topkwaliteit en een goede manier van zetten te garanderen. Dit is dan ook de reden dat we de hair extensions enkel in onze kapsalon aanbieden en zetten. Desgewenst kunt u ook online een afspraak maken

Great Lengths Haarverzorging

Bij webshop JohnBeerens.com beschikken wij over het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths. Het is de ultieme innovatie voor natuurlijk verzorgd haar. Nooit eerder is haarverzorging zo intensief, werkzaam en duurzaam geweest. Met de extreme belastingen waar we ons haar vandaag de dag aan blootstellen is dit natuurlijk erg belangrijk. Overal waar licht, lucht en water samenkomen, worden zogeheten ‘vrije radicalen’ gevormd. Deze werken onmiddellijk op ons haar en leiden naar vroegtijdige veroudering van uw lokken. De oplossing zit hem in de kern van de Pinot Noir-druif. In deze druif werden twee speciale stoffen gevonden die zich tegen deze vrije radicalen afweren. Samen met de gepatenteerde grondstof GSP-T vormen deze nu de sterke ruggengraat van het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths. Behalve haarverzorging, biedt JohnBeerens.com ook accessoires, zoals verschillende, hoogwaardige haarborstels van Great Lengths. Deze combinatie van verzorging en accessoires, zorgt samen voor een mooi, duurzaam kapsel. 

Great Lengths bestellen

Great lengths haarverzorgingsproducten zoals shampoo en conditioner zijn eenvoudig en veilig online te bestellen in de webshop. Heeft u vragen over de producten van Great Lengths die wij in onze webshop aanbieden? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten. Dit kan telefonisch middels: +31 (0)13 530 2010.