We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Greenland Apple

De naam Greenland staat voor een collectie van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en producten voor het huis. Opgericht in Nederland door natuurliefhebber Jan-Willem van Kempen, Greenland wil de ultieme me-time belevenis creëren op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Greenland legt het lichaam van top tot teen in de watten met een reeks heerlijke body butters, lippenbalsems, handcrèmes, scrubs en andere verzorgende producten. Alle Greenland producten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen en geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke en organische ingrediënten. De producten van Greenland ruiken altijd verrukkelijk, voelen fantastisch op de huid en zien er prachtig uit met zorgvuldig ontworpen verpakkingen. Werkelijk een verwennerij voor alle zintuigen dus! Zoals het motto van Greenland luidt: “Treat your senses, naturally”. Greenland Fruit Extracts is een reeks heerlijke, fruitige douchegels, scrubs, body butters, handcrèmes en oliën voor de lichaamsverzorging met 100% natuurlijke fruitextracten. Greenland Apple is één van de vier verschillende lijnen die onder Greenland Fruit Extracts vallen, en deze verschillende producten met heerlijke appelextract zorgen ervoor dat u de dag altijd letterlijk fris en fruitig kunt beginnen!

Nieuwe energie met frisse groene appel

Breng de friszoete geur van natuurlijke appel naar huis met de Greenland Apple producten! Het assortiment van deze lijn bestaat uit een douchegel, een body & massageolie, een body scrub en een body butter die allemaal elkaar ondersteunen bij het verzorgen van de huid. Dankzij uitgebalanceerde formules zijn de Greenland Apple producten direct voedend, verzorgend en verzachtend voor de huid. Een heerlijke verwennerij van top tot teen! De verrukkelijke fruitige geur van frisse groene appel is op een biologische manier ontwikkeld en bevat 100% natuurlijke fruitextracten. Dit zorgt ervoor dat u altijd fris en vol met energie uit de douche stapt!

Greenland Apple online bestellen

Met de Greenland Apple lijn verzorgt u uw huid op een zachte, natuurlijke manier van top tot teen. Omhul uzelf met de onweerstaanbaar frisse geur van groene appel met deze heerlijke douchegel, scrub, body butter en body olie! Greenland Apple is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of heeft u vragen over de Greenland Apple producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag