Greenland gezichtsverzorging

De naam Greenland staat voor een collectie van natuurlijke huidverzorgingsproducten en producten voor het huis. Opgericht in Nederland door natuurliefhebber Jan-Willem van Kempen, Greenland wil de ultieme me-time belevenis creëren op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Greenland legt het lichaam van top tot teen in de watten met een reeks heerlijke body butters, lippenbalsems, handcrèmes, scrubs en andere verzorgende producten. Alle Greenland producten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen en geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke en organische ingrediënten – bijvoorbeeld de lippenbalsems van Greenland bestaan uit minstens 98% natuurlijke bestandsdelen! De producten van Greenland ruiken altijd verrukkelijk, voelen fantastisch op de huid en zien er prachtig uit met zorgvuldig ontworpen verpakkingen. Werkelijk een verwennerij voor alle zintuigen dus! Zoals het motto van Greenland luidt: “Treat your senses, naturally”. Een optimale manier om u zelf te verwennen is natuurlijk een gezichtsmasker - een ontspannend wekelijks momentje dat zowel de geest als het lichaam helpt ontspannen. De Greenland Fruit Emotions lijn heeft heerlijke verzorgende  gezichtsmaskers die ervoor zorgen dat dit momentje niets minder dan perfect wordt!

Royaal verzorgende gezichtsmaskers, uit alleen maar de beste ingrediënten

De exotische geurcombinaties van de gezichtsmaskers Greenland Fruit Emotions prikkelen de zintuigen en geven de huid een fantastische energie boost. Alle Fruit Emotions producten bestaan uit minstens 95% natuurlijke ingrediënten zodat uw huid alleen maar van de beste verzorgende effecten kan genieten. De heerlijke gezichtsmaskers van de Greenland Fruit Emotions lijn bestaan uit natuurlijke etherische oliën en iedere combinatie heeft een andere werking. Zo is de kokosnoot-mandarijn rijk aan proteïnen, vitamines en mineralen voor een genezende werking op de huid, en werkt de limoen-vanille stimulerend en kalmerend. Voor welk masker u ook kiest, wordt uw huid altijd diep gevoed, stralend en zijdezacht met Greenland!

Greenland gezichtsverzorging online bestellen

Ontdek de ontspannende werking van de Greenland gezichtsverzorgingsproducten en geniet! Deze heerlijke producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of heeft u vragen over Greenland? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].