We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Greenland Grapefruit Ginger

De naam Greenland staat voor een collectie van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en producten voor het huis. Opgericht in Nederland door natuurliefhebber Jan-Willem van Kempen, Greenland wil de ultieme me-time belevenis creëren op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Greenland legt het lichaam van top tot teen in de watten met een reeks heerlijke body butters, lippenbalsems, handcrèmes, scrubs en andere verzorgende producten. Alle Greenland producten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen en geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke en organische ingrediënten. De producten van Greenland ruiken altijd verrukkelijk, voelen fantastisch op de huid en zien er prachtig uit met zorgvuldig ontworpen verpakkingen. Werkelijk een verwennerij voor alle zintuigen dus! Zoals het motto van Greenland luidt: “Treat your senses, naturally”. De verkwikkende geurcombinatie van grapefruit en gember is in vele Greenland producten te vinden: krijg een dagelijkse energie boost met deze verfrissende doucheproducten, crèmes, body & massage oliën en gezichtsmaskers!

Heerlijk wakker worden met de stimulerende geur van grapefruit en gember

Greenland Fruit Emotions Grapefruit-Ginger is een lijn die gebruik van twee verschillende etherische oliën maakt en de producten uit deze lijn bestaan uit minimaal 95% natuurlijke ingrediënten. Een ware weldaad voor de huid én voor de natuur dus! De frisse, lichtzure geur van grapefruit in combinatie met de aromatische gember zorgt voor een warme, energetische geurbelevenis. Tip: als u het moeilijk vind om vroeg wakker te worden, is de Greenland Fruit Emotions Shower Gel Grapefruit-Ginger dé oplossing. De verkwikkende geurexplosie van deze douchegel is perfect voor de vroege ochtenduurtjes en maakt u wakker op een heerlijke manier! Zo krijgt u een stralende, frisse huid en begint u uw dag meteen goed.

Greenland Grapefruit Ginger online bestellen

Met Greenland Grapefruit Ginger verzorgt u uw huid op een zachte, natuurlijke manier van top tot teen. Geniet van de energetische combinatie van zure grapefruit en kruidige gember met deze heerlijke verzorgende producten! Greenland Grapefruit Ginger is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of heeft u vragen over de Greenland Grapefruit Ginger producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag