Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Greenland Home Perfume Sticks

(1 artikel)
Bekijk alles
Greenland Home Perfume Sticks (1 artikel)
Bekijk alles

Greenland Home Perfume Sticks

De naam Greenland staat voor een collectie van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en producten voor het huis. Opgericht in Nederland door natuurliefhebber Jan-Willem van Kempen, Greenland wil de ultieme me-time belevenis creëren op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Greenland legt uw lichaam en geest in de watten met een reeks heerlijke verzorgende scrubs, body butters en doucheproducten, maar ook onweerstaanbare geurstokjes. Alle Greenland producten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen en geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke en organische ingrediënten. De producten van Greenland ruiken altijd verrukkelijk, voelen fantastisch op de huid en zien er prachtig uit met zorgvuldig ontworpen verpakkingen. Werkelijk een verwennerij voor alle zintuigen dus! Zoals het motto van Greenland luidt: “Treat your senses, naturally”. De Greenland Home Perfume Sticks lijn bestaat uit geurstokjes in drie verschillende, verrukkelijke geurcombinaties. Haal een vleugje luxe in huis met deze langdurige geurstokjes!

Heerlijke geurmengsels voor iedere ruimte

De geur van een huis is het eerste wat u merkt als u binnenstapt. Een beeldschoon appartement kan door een muffe lucht een hele andere uitstraling krijgen. De Greenland Home Perfume Sticks verspreiden de heerlijke exotische geuren door de ruimte waar ze staan gegarandeerd minimaal 3 maanden lang. Zo zijn de eerste woorden van uw gasten altijd: “Wat ruikt het lekker hier!”. In het assortiment is er een bijzondere geurcombinatie voor elk huis te vinden! De Greenland Home Perfume Sticks Figs & Black Sesame combineert de warme, fruitige geur van zongerijpte vijgen met de milde nootachtige noten van zwarte sesam. Het resultaat is een unieke, exotische geurexplosie met een vleugje mysterie en zwoelheid. De Greenland Home Perfume Sticks Lychee & Lotus is een oosterse combinatie van de fruitige, kruidige lychee en de zoete, rijke aroma van de Indiase lotusbloem. Dit intrigerende, rustgevende mengsel brengt uw gedachten meteen naar een intieme oosterse tempel op een prachtige voorjaarse dag. De derde geurcombinatie van Greenland Home Perfume Sticks is de exotische Greenland Home Perfume Sticks Coconut & Papaya die iedere ruimte in een tropisch paradijs verandert! De fruitige, zachte geur van rijpe papaja en de romige, volle kokosgeur vullen elkaar perfect aan en creëren samen een ontspannende strandsfeer in elk huis.

Greenland Home Perfume Sticks online kopen

De Greenland Home Perfume Sticks zijn prachtig verpakt en daarom ook ideaal om als cadeau te geven! Met deze geurstokjes brengt u voortdurend een serene sfeer in elke ruimte. De Greenland Home Perfume Sticks zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer informatie over Greenland of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].