Greenland Lime Vanilla

De naam Greenland staat voor een collectie van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en producten voor het huis. Opgericht in Nederland door natuurliefhebber Jan-Willem van Kempen, Greenland wil de ultieme me-time belevenis creëren op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Greenland legt het lichaam van top tot teen in de watten met een reeks heerlijke body butters, lippenbalsems, handcrèmes, scrubs en andere verzorgende producten. Alle Greenland producten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen en geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke en organische ingrediënten. De producten van Greenland ruiken altijd verrukkelijk, voelen fantastisch op de huid en zien er prachtig uit met zorgvuldig ontworpen verpakkingen. Werkelijk een verwennerij voor alle zintuigen dus! Zoals het motto van Greenland luidt: “Treat your senses, naturally”. De friszoete geurcombinatie van limoen en vanille is in vele Greenland producten te vinden: omhul uzelf in tropische zachtheid met deze verrukkelijke douche- en huidverzorgingsproducten en handige sets!

Heerlijke ruikende natuurlijke doucheproducten

Greenland Fruit Emotions Lime-Vanilla is een lijn die gebruik van etherische oliën maakt en de producten uit deze lijn bestaan uit minimaal 95% natuurlijke ingrediënten. Een ware weldaad voor de huid én voor de natuur dus! De frisse geur van limoen brengt de zoete, zachte vanillegeur in balans voor een prikkelende geurbelevenis. Wilt u uw huid op een buitengewoon natuurlijke manier reinigen? De Greenland Fruit Emotions Scrub Salt Lime-Vanilla is onder andere vrij van parabenen, kleurstoffen, minerale oliën, SLS/SLES, alcohol en micro plastics en bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten! Het fijne Atlantisch zeezout verwijdert de dode huidcellen zacht en effectief. De stoere aluminium verpakking bevat maar liefst 400 gram scrubzout – daar kunt u wel even mee! Omdat het natuurlijke zout vrij snel in water oplost, kunt u de Greenland Fruit Emotions Scrub Salt Lime-Vanilla het beste met uw favoriete douchegel of -crème mengen voor een verzorgende diepe reiniging.

Greenland Lime Vanilla online bestellen

Met Greenland Lime Vanilla verzorgt u uw huid op een zachte, natuurlijke manier van top tot teen. Geniet van de heerlijke, zachte geurcombinatie van zoete vanille en verkwikkende limoen met deze heerlijke verzorgende producten! Greenland Lime Vanilla is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of heeft u vragen over de Greenland Lime Vanilla producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].