Greenland Mint Lavender

De naam Greenland staat voor een collectie van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en producten voor het huis. Opgericht in Nederland door natuurliefhebber Jan-Willem van Kempen, Greenland wil de ultieme me-time belevenis creëren op een verantwoordelijke, natuurlijke manier! Greenland legt het lichaam van top tot teen in de watten met een reeks heerlijke body butters, lippenbalsems, handcrèmes, scrubs en andere verzorgende producten. Alle Greenland producten zijn vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen en geproduceerd met veel aandacht voor natuurlijke en organische ingrediënten. De producten van Greenland ruiken altijd verrukkelijk, voelen fantastisch op de huid en zien er prachtig uit met zorgvuldig ontworpen verpakkingen. Werkelijk een verwennerij voor alle zintuigen dus! Zoals het motto van Greenland luidt: “Treat your senses, naturally”. Uw voeten krijgen veel te verduren in de loop van de dag, en daarom bevat de Greenland Mint-Lavender lijn de juiste voetverzorgingsproducten om ze te herstellen en beschermen!

Frisse, aromatische munt en zachte lavendel voor mooie, zachte voeten

Aan onze handen denken wij nog vrij vaak – ze zijn tenminste de hele tijd zichtbaar en zo merken wij sneller als ze écht uitgedroogd zijn. Maar hoe zit het met onze voeten eigenlijk? Vaak besteden wij hier helemaal geen aandacht aan – totdat het mei wordt en worden sandalen en andere zomerschoenen weer uit de kast gehaald! Mooie voeten die u nooit hoeft te verstoppen verzorgt u eigenlijk net zoals de rest van het lichaam: reinigen, scrubben en hydrateren. De Greenland Mint-Lavender voetverzorgingsproducten bevatten munt, die de voeten stimuleert en verkoelt, en lavendel, die een zacht, kalmerend effect heeft. De combinatie van deze natuurlijke ingrediënten ruikt heerlijk, brengt de voeten tot rust en laat ze lekker fris achter!

Greenland Mint Lavender online bestellen

Met Greenland Mint Lavender verzorgt u uw voeten op een zachte, natuurlijke manier. Geniet van de verkoelende en ontspannende combinatie van frisse munt en zachte lavendel met deze heerlijke verzorgende producten! Greenland Mint Lavender is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of heeft u vragen over de Greenland Mint Lavender producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].