We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hairdo

Fris, stoer en klaar in een handomdraai – dat is het droomkapsel van bijna iedereen, toch? En vele vrouwen zouden ook geen nee zeggen tegen meer volume, sexy beach waves of een rode loper-waardig strak, steil staartje. Hairdo biedt u de kans om moeiteloos van een elegant staartje of een nonchalante schuine pony te genieten zonder dat u ergens aan vast zit! Deze extensions met handige clips kunnen gemakkelijk thuis in het haar aangebracht worden. Zo krijgt u een nieuwe haarstijl in een handomdraai, zonder schade aan uw eigen haar! De Hairdo clip-on extensions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en texturen en de Tru2life synthetische vezels zijn hittebestendig tot 180 graden, wat het gebruik van styling tools mogelijk maakt. Vandaag een lang, steil staartje, morgen wilde krullen – deze veelzijdige extensions maken alles mogelijk. Geniet van uw haar – op uw manier!

Meer lengte en volume in een ogenblik

De verschillende modellen van Hairdo zijn geschikt voor alle haartypes en hebben allemaal een unieke look. De Pony Extensions creëren meer volume, lengte en textuur voor een vol, glamorous staartje. Als uw haar maar lang genoeg is voor een staartje – hoe klein dan ook – kunt u met deze extensions een natuurlijke, volumineuze look creëren! En als u uw haren liever los draagt, zijn er de Hairdo 22 inch Straight en de Hairdo 22 inch Wavy extensions voor hetzelfde effect – prachtig volume, lengte en textuur voor iedereen.

Alle voordelen van een pony zonder de nadelen!

Een pony geeft elk kapsel meteen een nieuwe, frisse look, maar eentje laten knippen kan best wel een enge stap zijn. De oplossing: Hairdo Swept-Away Bang Extension en Hairdo Clip-in Bang Fringe Extension! Deze extensions zijn perfect om een pony uit te proberen zonder dat u de haren daarna maandenlang moet laten bijgroeien. Perfect voor iedereen die graag snel een nieuwe look wil zonder commitment! De twee Hairdo pony´s zijn gemakkelijk om aan te brengen en kunnen desnoods gestyled of geknipt worden door een haarstylist zodat ze écht perfect bij elk gezicht staan.

Een stijlvolle finishing touch met een gevlochten haarband

Voeg een finishing touch aan uw hairdo met een gevlochten haarband! De Hairdo French Braid Band Extension is zowel een haaraccessoire als een fashion statement. Eenvoudig om aan te brengen, deze haarband maakt elke look af en geeft u een nonchalante chique uitstraling. Met deze haarband kunt u zowel een hippie chic look met losse krullen als een stijlvolle lage chignon knot met een prachtig detailtje creëren. Een optimale manier om uw eigen stempel aan elk kapsel toe te voegen!

Hairdo online bestellen

Met Hairdo extensions creëert u een bijzondere look snel en gemakkelijk. Volume, lengte, krullen, een pony… alles is mogelijk met deze extensions, en daarboven zijn ze nog stylebaar met krul- of stijltangen! Deze fenomenale clip-on haarextensions zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer informatie over Hairdo of ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag