We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hairskulls

De eerste producten van de exclusieve mannenlijn Hairskulls zijn nu te bestellen bij JohnBeerens.com! Dit gloednieuwe merk biedt styling- en finishingproducten aan voor de moderne gentleman die geen tijd heeft om herhaaldelijk zorgen over zijn kapsel te maken. Met Hairskulls blijft het haar perfect in model in de loop van de dag – van het kantoor na de sportschool of een avondje in de kroeg. Speciaal ontwikkeld voor mannenhaar en de specifieke behoeften die mannen hebben, Hairskulls producten zijn gemakkelijk om te gebruiken en hebben een bijzonder lange fixatie voor hairdos die de hoofden doen draaien!

Fenomenale fixatie voor de moderne man

Hairskulls Haarspray is een lichtgewichte haarspray voor extreme fixatie en glans. Het haar krijgt meer volume en body en blijft extreem lang in model. Deze spray is geschikt voor alle coupes en kapsels – als een finishing touch om de losse haartjes te fixeren bij een nonchalant knotje, of als stevige hold en body bij een sexy bed hair look. Vrouwen, dit is eindelijk het product dat ervoor zorgt dat uw eigen haarspray veilig is van de handen van uw vriend of man!

Hairskulls online bestellen

Hairskulls is een must-have merk voor iedere man die zijn haar eenvoudig en snel wil stylen. Het resultaat blijft de hele dag zitten en heeft geen bijwerking nodig! Hairskulls is veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de producten van Hairskulls? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag