Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Hennaplus

(2 artikelen)
Bekijk alles
Hennaplus (2 artikelen)
Bekijk alles

Hennaplus

Hennaplus is een Nederlandse haarverzorgingslijn die zachte, natuurlijke producten voor het kleuren en het behouden van haarkleur biedt. Dit merk valt onder het bedrijf Frenchtop Natural Care Products BV, die al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en het distribueren van haar- en huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen geïnspireerd door natuur. De producten van Hennaplus zijn zorgvuldig ontwikkeld en staan bekend om hun prachtige kleurresultaat, optimale verzorging en ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. In het assortiment kunt u zowel permanente als tijdelijke haarkleuren vinden, en ook producten voor het verzorgen van gekleurd haar. Laat uw haarkleur stralen met Hennaplus!

Prachtige kleur en glans door middel van natuurlijke ingrediënten

De ultra milde formules van Hennaplus haarkleuren zijn verrijkt met de fijnste gecertificeerd biologische extracten en verzorgende ingrediënten voor gezond, glanzend en fluweelzacht haar! Natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloemzaadextract, rooibos, groene thee, ginseng, hop, kamille en rozemarijn ondersteunen het kleurproces en versterken de haarstructuur. Alle Hennaplus producten zijn vrij van ppd, een werkzame stof gevonden in vrijwel alle permanente haarkleuren, die ernstige allergische reacties kan veroorzaken. Door de milde, natuurlijke ingrediënten en een lage dosering ammonia is Hennaplus ook optimaal geschikt voor de gevoelige hoofdhuid! Met de Hennaplus haarkleuren krijgt u een prachtig, glanzend resultaat op een zachte, natuurlijke manier. Een ware weldaad voor het haar en de hoofdhuid!

Verzorgende producten voor optimaal kleurbehoud

Het verzorgen van gekleurd haar gaat verder dan alleen maar het bijwerken van uitgroei of het dekken van grijze haren – om de haarkleur intensief en glanzend te behouden, biedt Hennaplus ook een aantal haarverzorgingsproducten aan. De Hennaplus Hairwonder en de Hennaplus Colour Boost producten verfrissen de haarkleur, versterken de haarstructuur en geven het haar een prachtige kleur- en glansboost! Ook deze producten zijn uiteraard zorgvuldig samengesteld op basis van milde, natuurlijke ingrediënten.

Hennaplus online bestellen

Geef uw haar een prachtige kleur en een briljante glans met Hennaplus haarkleuren en verzorgende producten voor gekleurd haar! Deze natuurlijke, verzorgende producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Heeft u vragen over Hennaplus of Ontvangt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].